5 grunde til at du skal bruge primer (inden foundation)

Du skal bruge primer inden foundation. Sådan er det bare. Jeg elsker make-up primer og denne fra Maybelline er min absolutte favorit. Det er både fordi, at den har en masse fordele og så er jeg vild med at smøre den på min hud hver morgen. Det føles simpelthen så skønt på huden (lov mig at I prøver det engang) og her er 5 grunde til at du også skal bruge primer under din foundation. Læs med!

1. Det skjuler dine porer 

Den største fordel ved at bruge en primer (og især denne) er, at den kan skjule ens porer i ansigtet. Når man bruger flydende foundation, så kan den faktisk være med til at gøre ens porer mere synlige, men primer under sin foundation forsegler og skjuler dem. Dette er meget vigtigt, hvis du ligesom mig, går op i at have den helt rigtige base! Synlige porer er ofte et tegn på olieret hud og en god primer kan være med til at mattere ens hud, hvis man vælger den helt rigtige.

Læs også: Lær noget nyt hver dag (om aftenen, når du vasker dit ansigt)

bruge primer inden foundation

bruge primer inden foundation

2. Du sparer på din foundation

Ved at bruge en lille smule primer, så får du faktisk din dyrebare foundation til at holde endnu længere. Når du bruger en god primer, så behøver du nemlig ikke bruge så meget som du plejer – det er især godt her i vinterperioden hvor ens hud, jeg snakker om dig pande, er lidt mere tør end normalt – og derfor har huden det med at absorbere endnu mere foundation end normalt.

3. Det får din make-up til at vare længere

Udover at at sparer på din make-up, så kan en god primer kan være med til at stoppe sveden fra dine porer, hvilket får din make-up til at holde endnu længere. Der er ikke noget værre end at skulle til et eller andet om aftenen og den make-up, som man påførte om morgenen, bare ikke ser godt ud længere.

Læs også: En ny, smuk serie som man SKALse (anmeldelse af ‘Sharp Objects’ på HBO)

4. Det er ren photoshop for huden

Udover at en primer er rigtig god til at skjule dine porer og olieret hud, så skjuler den også andre kedelige ting – såsom fine linjer og begyndende rynker  – og så kan den endda også være med til at neddæmpe rødmen, som kan være i ens hud. Her snakker jeg igen om min pande, som har tendens til at blive rød.

5. Nemt, nemt, nemt

Ja, en primer er et ekstra trin i ens make-up rutine, men det er nok det nemmeste trin i verden. Når du har taget din dag-creme på og ladet det tørre, så kommer du et tyndt lag primer på. Du behøver ikke engang at komme det i hele ansigtet, hvis du ikke synes, at du ar behov for det. Du kan nøjes med at bruge detde steder, hvor du mangler lidt hjælp til at få den helt rigtige finish. Det tager altså ingen tid at komme på, men der er simpelthen så mange fordele ved at bruge en primer, og der er helt sikkert mange flere end dem, som jeg kommer ind på her. Bruger du primer?

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.