5 gode serier på Amazon Prime Video

Gode serier på Amazon Prime

5 gode serier på Amazon Prime. Ifølge mig, of course. Jeg ved egentlig ikke hvordan jeg endte på Amazon Prime og hvorfor jeg købte det i sin tid, men det har overrasket positivt. Der er mange gode serier, som jeg kendte i forvejen, men jeg er også stødt på en håndfuld nye, som jeg bliver nødt til at at anbefale i dag. Jeg mener at et abonnement koster 45 kr. om måneden, hvilket jeg synes er en ganske fin pris.

5 gode serier på Amazon Prime

Okay. Jeg elsker serier. Som i meget. Jeg ser ikke danske film eller TV programmer (udover Hammerslag og Kender du Typen, selvfølgelig, som vi streamer) så hvis jeg skal se fjernsyn, så er det på streaming tjenester. Anyway. Hermed min liste med gode programmer på Amazon Prime Video. Hvis du kender en god serie på platformen, som du MÅ dele, så skriv til mig ovre på Instagram.

5. Parks & Recreation

En klassisk og god serie. Ligesom the Office og Brooklyn Nine-Nine, så er det her en komedieserie, hvor man virkelig kommer til at holde af hovedpersonerne. Serien bliver faktisk bedre og bedre for hver gang du ser den. I serien følger vi Leslie Knope, som arbejder for kommunen. Hun er ihærdig og prøver at forbedre beboernes liv i Pawnee, Indiana, selvom det ikke er så nemt!

Det er en mock-umentary ligesom the Office, så hvis du kan lide den serie, så kommer du helt sikkert også til elske denne. The Office er forresten lige landet på Netflix!

4. Upload

Okay det går lige op for mig nu, at personen (Greg Daniels) som står bag både the Office og Parks & Recreation, også står bag denne nye serie. Det giver mening! Jeg er vild med dem alle tre! Upload er en ret dyster komedieserie, som handler om efterlivet, omkring året 2033.

I serien kan man uploade sin bevidsthed til en virtuel verden og så ‘leve’ videre der. Hovedpersonen dør ret uventet og der følger en hulens masse underlige og sjove ting, imens han navigerer rundt i den nye verden. Vi blev ret opslugte af serien og så den færdig på én weekend. Den er et must watch hvis du er til de her lidt skøre, lidt dystre og lidt filosofiske serier! Jeg elsker Black Mirror på Netflix, så det…

3. Superstore

Jeg så denne komedieserie for mange år siden, måske på en lidt ulovlig måde, lol, men stoppede så da vi fik Netflix og ikke orkede at streame på den måde længere. Jeg blev derfor mega glad, da jeg så at serien var på Amazon Prime Video! Jeg startede for ny og har allerede set alt for mange afsnit. Serien handler om Cloud 9, som er en supermarkedskæde i USA, lidt a la Target, som du sikkert kender.

Vi følger så de personer, som arbejder der, og hvad de roder sig ud i. Det er bare en sjov og kort serie, som jeg sætter på, når jeg vil se noget nemt og knap så tungt.

2. Mr. Robot

Okay. Okay. Jeg erkender det. Jeg er en dårlig serie ‘anmelder’. Jeg har nemlig kun set første sæson af denne serie og det var inden, at serien landede på Amazon Prime. Sådan tilbage i 2015. Wow. Time flies. Men jeg er i gang igen. Og indtil videre, så er jeg godt underholdt, selvom jeg ikke kan forestille mig at første sæson kan overgås! Helt kort, så handler serien om (semi ustabile) Elliot, som arbejder med cybersikkerhed. Han er hacker on the side og bliver indblandet i en stor og ret korrupt cyber-sag. Uh uh.

Læs også: 10 uhyggelige podcasts (til de kolde og mørke vintermåneder)

Gode serier på Amazon Prime

1. Tales from the Loop

Tales from the Loop er en form for en antologi serie, hvor afsnittene er forbundne, men alle afsnittene er også helt forskellige – og vi følger en ny person i hvert afsnit. Alle afsnit handler (på den ene eller anden måde) om ‘The Loop’. Det er en maskine, som ligger under en lille by i USA, og den er skyld i en masse underlige ting, som foregår byen.

Det er sindssygt svært at forklare, men det er nogle ret vilde (og smukke) historier, som vi følger i hvert afsnit. Det er dystert og jeg elsker det. Giv det et skud og se om du bliver hooked, som Andreas og jeg. Hvert afsnit er som en lille film og vi ser serien med mellemrum. Det er altså ikke en *binge* serie. I hvert fald ikke for os.

En bobler!

Pga. Corona, så satte vi ‘the Purge‘ på. Det er en serie, som er baseret på filmen af samme navn, som du måske kender. Det er en pokkers cringe serie og den er ret forudsigelig (og egentlig ret dårlig, hvis jeg skal være HELT ærlig) men hvis du mangler en serie, hvor du slår hovedet fra (og kunne du godt lide den første film) så er denne serie noget for dig. Sæson 1 er dårlig, skuespillet er næsten sjovt at se, men vi endte med at se den alligevel. Sæson 2 bliver meget bedre, omend det stadig er en serie, som jeg ikke vil indrømme, at jeg kan lide hvis du spørger mig IRL.

5 gode serier på Amazon Prime

Således! Det var mit bud på 5 gode serier, som du kan finde på Amazon Prime Video. Hvis du leder efter gode serier på andre ‘kanaler’ så vil jeg anbefale dig at tjekke de her indlæg ud: “De 7 bedste programmer på HAYU“, “De 10 bedste film på Netflix (ifølge mig of course)” og “De 20 bedste serier på Netflix (guide til gode serier i 2021)“.

Feel free to share

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
Opskrift på nem og HURTIG pho suppe (kun 15 minutter)
Pandestegt laks med teriyaki marinade
At gå fra by til forstad del 1
De 20 bedste serier på Netflix (guide til gode serier i 2022)
De 5 bedste podcasts i 2022 *both new and old*
5 overvejelser vi gjorde os inden vi købte hus
Opskrift på verdens bedste veganske curry (intet mindre)
Endnu en billedvæg + en rabatkode til smukke plakater