De 7 bedste true crime podcasts (der er så meget mere end SERIAL derude)

Mine bud på de 7 bedste true crime podcasts, som du SKAL lytte til lige nu. Du skal dog passe på. Du bliver måske lidt bange næste gang du er alene hjemme! True crime har overtaget podcastland og det er jo ganske forståeligt. Det er nemlig ikke til at forstå at det er virkelige hændelser, som man hører om. Hermed mine bud på de 7 bedste true crime podcasts. Lad mig endelig høre, hvis I kender nogle, som er endnu bedre! På listen her, så har jeg forresten ikke tilføjet Serial eller STOWN.

De 7 bedste true crime podcasts

Lige de to podcasts har jeg nemlig skrevet om mange gange, senest lidt her: De 11 bedste og mest binge worthy podcasts som du SKAL lytte til (efterår 2018) og det er begge podcasts, som man skal have lyttet til, inden man kan gå videre med listen her. Agtigt. I ved, hvad jeg mener. De er moderne klassikere og skal lyttes til. Åh. De to er altså de bedste true crime podcasts. Nu til nogle podcasts, som du også skal lytte til:

Læs også: De 11 bedste og mest binge worthy podcasts som du SKAL lytte til (efterår 2018)

bedste true crime podcasts

My Favorite Murder

Jeg har skrevet om denne podcast 100 gange, så det her bliver lidt kort. Veninderne Karen Kilgariff og Georgia Hardstark skiftes hver uge til at fortælle hinanden om deres yndlingsmord. Det lyder måske lidt underligt, men de blander humor og true crime på den bedste måde. Og det er så sjovt! De laver to afsnit om ugen og jeg hører dem ligeså snart de udkommer. Hvis jeg kan. De er i hvert fald hurtigt hørt! Oh, yes. det her er klart en af de bedste true crime podcasts derude.

Mørkeland

Det her er en kopi af My Favorite Murder. Dog uden den sjove del. Den er dog alligevel et lyt værd, hvis du er til dansk true crime. De tager nemlig to danske mordsager op hver uge – og det undrer mig hver eneste gang, at jeg ALDRIG har hørt om det mord, som de tager op.

Casefile

Er du typen, som kan lide true crime fortællinger med masser af detaljer, så er det denne podcast, som du skal lytte med på. Podcasten er dog australsk. Så der er accent. I starten havde jeg lidt svært ved accenten, men det kommer man heldigvis hurtigt over. Det hele er nemlig så gennemarbejdet og godt lavet. Det er ikke alle afsnit, som jeg er lige fascineret af, men podcasten er helt klart et lyt værd, hvis man elsker grundig true crime.

Læs også: 5 grunde til at du starte en blog– den er også vigtig i 2019

bedste true crime podcasts ny

bedste true crime podcasts

Myrdet af Richelsen & Grau

Denne podcast kom lige efter Mørkeland og er også en podcast, hvor to personer skiftes til at fortælle hinanden om mord. Jeg mener ikke, at podcasten handler om danske mord. Selvom der ofte er en dansk tilknytning. Denne podcast er anderledes fordi at den ene vært er tidligere tidligere efterforsker ved politiet – og derfor kan komme med nogle vinkler og indblik, som man normalt ikke hører om. En god podcast med uhyggelig baggrund-musik.

Dr. Death

Det var faktisk jer, som anbefalede mig denne podcast, ovre på Instagram. Og mange tak for det! Den endte nemlig med at være meget mere spændende end jeg havde forventet. Hele sæsonen handler om en mand og én historie. Dr. Death.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Welcome to my humble abode and little part of the internet where I write about making a career in blogging, great food and travels.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.