5 gode og gratis apps (som har gjort mit liv SÅ meget lettere)

Jeps. Hermed 5 gode og gratis apps som jeg bruger flere gange om dagen. De gør alle sammen min hverdag lettere på den ene eller anden måde. De bliver også alle sammen brugt hyppigt. Ja. Flere gange om dagen faktisk! Jeg tror måske, at jeg er en lille smule besat af at tracke mig selv på alle mulige måder – og så elsker jeg at bruge apps til at nå nogle af de mål, som jeg har sat for mig selv.

5 gode og gratis apps

Anywho. Lad mig endelig høre om du kender til de 5 apps og om du også bruger dem. Jeg ville helst ikke undvære nogen af dem, men der er altid plads til at prøve nogle nye. Så. Hvis du også har en app, som du ikke kan leve uden, så hit me up. Jeg er med på prøve næsten alt. Ej. Det lød lidt underligt. Lad os komme til listen:

Læs også: Blogging er næsten blevet for kedeligt ( … og nu mangler jeg din hjælp)

Pacer

Jeg ved ikke lige hvordan denne har gjort mit liv decideret lettere, men jeg bruger den alligevel de fleste dage, så et eller andet gør den i hvert fald for mig. Med Pacer, så kan du tracke hvor mange skridt du tager om dagen, om måneden, året, whatever. Jeg dyrker ikke, som du måske ved, nogen form for motion. Overhovedet. Jeg ved godt, at jeg burde, så jeg sørger for at gå de 10.000 skridt om dagen som der anbefales. Med Pacer app’en, så kan du sætte forskellige mål for dig selv hver dag og det fungerer så godt!

Duolingo

Jeg elsker denne app! Vi skal tilbage til Japan næste år. There I said it, så nu har Andreas bare at være med på den idé. Som der står i min Instagram bio, så er jeg Japanophile og derfor bruger jeg ca. 10 minutter om dagen på at lære japansk. Det bliver vist ikke nemmere at lære et sprog med Duolingo og app’en bruger mange små tricks, som får en til at huske at bruge app’en… og sørge for at man får øvet. Hver dag. Prøv den! Der er selvfølgelig mange flere sprog du kan lære derinde. Jeg overvejer at hoppe på tysk også, nu hvor vi hele tiden er dernede. Tjek evt. nogle af mine guides, btw: Rejseguide til Berlin (her skal du spise god mad, bo på hotel og hænge ud), Min shoppeguide til Hamborg (med 7 butikker som du skal besøge, hvis…), 15 gode og billige restauranter i Hamborg (som du skal besøge mindst én gang) og Okay, det her er det bedste hotel i Hamborg (smukt, japansk, perfekt).

Clue

Med Clue kan du tracke din menstruation – og meget mere! Med app’en kan du nemlig tracke hvordan din hud opfører sig hver måned, du kan tracke dit humør, du kan holde øje med hvornår du er produktiv, om du får sovet nok hver nat og meget mere. Jeg synes den er mega god og jo mere du bruger den, jo mere lære den din krop at kende. Den er go’!

Læs også: 7 serier på Netflix (som jeg troede var dårlige men faktisk var ret FANTASTISKE)

Unum

Alle som jeg kender IRL (og som bruger Instagram) har jeg fået til at bruge denne app. Alle! Jeg har faktisk allerede skrevet om den i det her indlæg: Sådan kan du tage ENDNU bedre billeder + mine 5 tips til et flottere Instagram feed og jeg bruger den stadig hver gang jeg skal dele et billede på Instagram. Hvis du går op i dit feed på los instagrammos, så skal du have fat i denne app. Den giver dig nemlig mulighed for at uploade det billede, som du overvejer at dele og se om den passer ind i dit eksisterende feed. Du kan også uploade en masse billeder ad gangen og se hvad der skal deles næste gang. Faktisk, så kan du dele direkte fra app’en og ind i Instagram. Det er så smart. Intet mindre.

Trello

Jeg tror ikke at jeg bruger denne app helt rigtigt, men jeg elsker den alligevel og jeg bruger den all the time. Med Trello kan du lave forskellige boards og organisere dine projekter. Den er nok mest til dig som arbejder i grupper, men jeg arbejder alene og jeg bruger den alligevel. Jeg har både Trello på min computer og på telefonen – og via dem, så holder jeg øje med mit content og arbejde. Jeg markeder hvilke billeder jeg mangler at tage, jeg laver huskesedler indenfor en masse forskellige kategorier, som jeg kan krydse af og så bruger jeg den som et redskab til at få bloggen og mine andre kanaler til at køre.

Læs også: 7 serier på Netflix (som jeg troede var dårlige men faktisk var ret FANTASTISKE)

Kender du nogle gode apps? 

Det var mit bud på 5 gode og gratis apps, som har gjort mit liv så meget lettere og gjort mig bedre til alle muligt random ting. Bruger du også nogle nice (og helst gratis apps… man er vel jyde) så smid en kommentar eller en besked til mig. Vi ses ovre på Instagram, hvor jeg 100% har brugt UNUM inden jeg har delt et billede.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments
  1. Jeg elsker Trello! Vi bruger det på mit arbejde til at styre alt! Og jeg bruger det i privaten fra alt til planlægning af bryllup/navngivning, juelgaveindkøb og generelt bare små to do’s i hverdagen.

  2. Hej Ann. Yay! Mega nice!
    Og havde egentlig slet ikke tænkt på at man kunne bruge den til projekter a la bryllup og lignende :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.