5 asiatiske opskrifter (som er nemme at lave, smagfulde og super smukke)

Som jeg skrev på min Instagram forleden, så er året 2019 dediceret til god mad. Både på restauranter og hjemme! Efter vi er flyttet, hvilket er længe siden efterhånden, så har jeg ikke brugt så meget tid i køkkenet, som jeg gerne ville, men det har jeg ændret på de seneste par uger.

5 asiatiske opskrifter

Who cares about smuk mad, tænker du måske. Okay, der gik lige The Julekalender i den der, men.. Det gør jeg! Jeg spiser altid med øjnene og elsker at style min mad, så den ser indbydende ud – så smuk mad it is. Jeg er jo halv asiat, så asiatisk mad er jeg vokset op med og jeg tror seriøst aldrig, at jeg bliver træt af det.

Læs også: Rumlen i maven, lancering og bombe emoji – hvad er BOOM AGENCY?

Opskrift på nemme forårsruller med østershatte og kål (asian approved)

Forårsruller. Nemme at lave. Smager altid godt. Altid. De imponerer også hver gang man serverer dem. Altid. Denne opskrift er ret kødfuld, men alt kan erstattes og du kan komme så meget eller lidt kød, grøntsager, whatever, som du har lyst til. En god basis opskrift so to speak! Husk at lave en kæmpe portion, når nu du har gang i gryderne. De er addictive, intet mindre, så lav altid for mange!

Læs også: Hermed de 7 bedste markeder og loppemarkeder i (og omkring) Aarhus

Min simple opskrift på asiatisk kyllinge-suppe (som er SÅ god hvis man har ondt i halsen)

Denne opskrift kan altid laves, men jeg lover dig… Den gør underværker når din hals er øm og stram – og du skal have en masse ‘varme’ ned i halsen. Igen, så er det her en god basis opskrift, da den kan piftes op med grøntsager, pasta, fløde, you name it. Jeg kan dog godt lide den helt som den er i opskriften. Den har nemlig en klar smag med masser af chili, som man kan blive ved med at drikke af!

Læs også: Jeg veksler mellem ‘jeg burde arbejde mere’ og ‘hvorforskulle jeg dog det?’

Opskrift på ribbensteg med et asiatisk twist (nem aftensmad med masser af smag)

En ny klassiker hos os. Den er nemlig super nem at lave og så kræver den nærmest ingen ingredienser. Den er også svær at ødelægge! Igen (jeg fornemmer et tema) så kan du selv tilføje flere grøntsager og dermed skifte rettens smag og udtryk. Den er bare mums! Ps. Jeg læste forleden en artikel om ordet ‘mums’ hvori skribenten mente, at det kun var børn, som sagde det. Det er det altså ikke! He he.

Læs også: Ny podcast om… det overnaturlige (sig velkommen til GÅSEHUD podcasten)

Min nemme opskrift på kylling i teriyaki sauce (it’s so damn good)

This needs zero introduction. Denne opskrift har været mange versioner igennem – og jeg tror endelig, at jeg har den nede. Den ændrer sig hver gang jeg laver den (mere soja, ny soja, mere hvidløg) men den er stadig god. Prøv den!

Læs også: Opskrift på asiatisk peanutsauce (som kan spises til ALT)

Opskrift på verdens bedste veganske curry (omg)

Dengang jeg spiste vegansk. Det var kun en uge, men det var sjovt, så faldt jeg over denne opskrift og jeg er ikke stoppet med at spise den siden da. Nu bruger jeg bare almindelig creme fraiche på toppen! Anywho, veganer eller ej. Den er bare god!

Det var nogle af mine asiatiske opskrifter. Jeg håber, at du kan bruge dem – og de kommende, som jeg helt sikkert kommer til at dele. Her er et par indlæg, som du måske ville finde interessante:

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.