5 asiatiske opskrifter (som du kan kaste dig over denne weekend)

5 asiatiske opskrifter. Det er ved at være længe siden, at jeg har lavet et lille opsamlingsindlæg med laber mad. Hvis du mangler endnu mere inspiration til lækker, asiatisk mad, så skal du bare læse med her: 5 asiatiske opskrifter (som er nemme at lave, smagfulde og super smukke). Jeg har virkelig begyndt at lave meget mad igen (sjovt hvordan det kommer og går i perioder) og jeg elsker at dele her og på los instagrammos.

5 asiatiske opskrifter

Sikke en uge! Min weekend kommer til at handle om mad og ikke så meget andet. Vi skal nemlig spise fantastisk mad i København, så allerede nu, vil jeg gerne undskylde på forhånd. Jeg kommer til at spamme derudaf på både @stonemuse og @stonemuseeats. Men. YoLo. Nu er du advaret. Nu til opskrifterne:

Læs også: De 5 bedste podcasts som jeg har hørt i 2020 (uhyggelige, varme og svære at slukke for)

Opskrift på lynhurtig pho

Der er så mange som har tagget mig på denne opskrift på Instagram og det gør mig så pokkers glad! Jeg er især glad for, at det var muligt at finde glasset i dit lokale og asiatiske supermarked. Det er lidt en snydeopskrift men det er nu også helt okay sommetider! Jeg har set mange versioner og hvis du ikke har det tynde kød (fra frost og også fra asiatiske supermarkeder) så kan du erstatte det med svampe i skiver.

Læs også: Hvis du mangler en ny og spOooO ky podcast (så skal du bare læse med lige her)

Den idiotsikre måde at lave fried rice (som er den lækreste måde at bruge de fleste rester)

Det her er egentlig en form for grundopskrift, da det sejeste og bedste ved fried rice, er at du får brugt dine køleskabsrester. Denne version spiller selvfølgelig 100% men jeg vil klart anbefale dig at lege med dine rester af ris. Hver gang vi laver ris, så sørger vi altid for at lave dobbeltportion, mindst. Så kan vi nemlig lave fried rice dagen efter eller dagen efter igen. Så lækkert!

Læs også: Vi er et team og har altid været det (the hard liFe of an Instagram husband)

Opskrift på vietnamesisk pandekage (en laber bánh xèo-ish med the WORKS)

Det her er seriøst godt og når du først har købt alle ingredienserne, så er det nemt at bikse pandekagerne sammen. Igen. Altså selvfølgelig er det det. Du ved hvad jeg mener. Når du først har prøvet at lave pandekager så denne måde, så er der no going back til ‘almindelige’ pandekager. Prøv det!

Læs også: De 5 bedste podcasts som jeg har hørt i 2020 (uhyggelige, varme og svære at slukke for)

Den bedste dyppelse til friske forårsruller (min version af vietnamesisk nuoc cham)

Udover at spise peanutsauce til friske forårsruller, så skal du skal du også have denne friske, syrlige dyppelse. Det gør en kæmpe forskel og kan spises til så mange, især vietnamesiske, retter. Skal du lave vietnamesiske pandekager (opskriften ovenfor denne) så skal du også lave denne sauce. You won’t be sorry! 

Læs også: Sådan markerer jeg reklame på blog og Instagram (samt min skabelon til coNtent)

Opskrift på gyoza og dyppelse dertil (nemme, lækre og alt for smukke på spisebordet)

Den sidste og nyeste opskrift på domænet. Jeg har kun lavet gyoza få gange men det er overraskende nemt at gå i gang med – og man ender med et imponerende resultat på spisebordet! Jeg glæder mig til at lave det her igen. En masse underlige versioner skal prøves af inden længe. Har du eksta tid i weekenden, så skal du helt sikkert prøve at lave de her.

Hav en dejlig weekend!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Welcome to my humble abode and little part of the internet where I write about making a career in blogging, great food and travels.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.