5 asiatiske opskrifter du skal prøve denne uge (#yummy)

5 asiatiske opskrifter. Det er ved at være længe siden, at jeg har lavet et lille opsamlingsindlæg med, i min optik, lol selvfølgelig, god mad. Hvis du mangler endnu mere inspiration til lækker, asiatisk mad, så skal du bare læse med her. Jeg har virkelig begyndt at lave meget mad igen (sjovt hvordan det kommer og går i perioder) og jeg elsker at dele her og på los instagrammos.

5 asiatiske opskrifter

Som altid, så har jeg fokus på at mine opskrifter er så nemme og ligetil, som muligt. Hvis der er noget, som du synes mangler, så bare hiv fat i mig. Jeg arbejder hele tiden på at forbedre både mine opskrifter og måden, som du læser dem herinde. For nyligt er jeg begyndt at bruge en opskriftskabelon, så de nu kan udskrives. Mega lækkert! Det er ikke på alle opskrifter endnu, men det kommer.  All right. Let’s get to it. Nu til opskrifterne:

Læs også: Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter)

5 asiatiske opskrifter du skal prøve denne uge (#yummy) 1
5 asiatiske opskrifter du skal prøve denne uge (#yummy) 3

Opskrift på gyoza og dyppelse dertil

Jeg har kun lavet gyoza få gange men det er overraskende nemt at gå i gang med – og man ender med et imponerende resultat på spisebordet! Jeg glæder mig til at lave det her igen. En masse underlige versioner skal prøves af inden længe. Har du eksta tid i weekenden, så skal du helt sikkert prøve at lave de her.

Læs også: Liste med farvekoder (som du måske kender fra the ‘gram)

5 asiatiske opskrifter du skal prøve denne uge (#yummy) 5
5 asiatiske opskrifter du skal prøve denne uge (#yummy) 7

Opskrift på vietnamesiske pandekager

Det her er seriøst godt og når du først har købt alle ingredienserne, så er det nemt at bikse pandekagerne sammen. Igen. Altså selvfølgelig er det det. Du ved hvad jeg mener. Når du først har prøvet at lave pandekager så denne måde, så er der no going back til ‘almindelige’ pandekager. Prøv det! De er ikke lavet på æg men derimod rismel og gurkemeje. Så lækkert!

Læs også: Sådan shopper du genbrug som en PRO

asiatiske opskrifter
asiatiske opskrifter

Indisk curry med garam masala og oksekød

This so good. Simremad er lige med efterår og vinter og denne opskrift er simpelthen så nem og ligetil. Brug dine grøntsagsrester, kom det hele i en gryde og top med en masse gode, indiske krydderier – og så er du sådan set godt kørende. Det her er en basisopskrift, men som jeg skriver i selve indlægget, så kan du bruge en masse grøntsager, hvis du har noget i grøntsagsskuffen, som er tæt på at blive kedeligt.

Læs også: Sådan får jeg råd til at rejse (og 15 tips som du også kan bruge) PART ONE

5 asiatiske opskrifter du skal prøve denne uge (#yummy) 11
asiatiske opskrifter

Opskrift på nemme forårsruller

En klassiker på det her domæne. Jeg elsker at lave forårsruller og jeg er blevet så god, at det ikke tager mig ret meget tid. Hver gang, at jeg laver en portion, så sørger jeg for at lave en ordentlig omgang, så jeg altid har ruller i fryseren. Bare et lille lifehack, eller måske bare et godt tip, herfra.

Læs også: Nemme karameller med kondenseret mælk

5 asiatiske opskrifter du skal prøve denne uge (#yummy) 14
5 asiatiske opskrifter du skal prøve denne uge (#yummy) 16

Opskrift på ramen

Bliv ikke bange for den lange opskrift! Der er mange skridt, når man skal skrive dem ned i hvert fald, men når det kommer til stykket, så er denne opskrift ‘bare’ to supper, som skal kombineres i en skål. Inden servering. Og så kommer du en masse lækre toppings ovenpå. And that’s all. Det er en shoyu ramen og jeg er ved at øve mig i at lave tonkotsu ramen. Det giver ikke mening hvis du ikke de japanske supper så godt, but if you know, you know.

Wehu! Det var mit bud på 5 lækre og asiatiske opskrifter som du kan kaste dig over denne uge. Som altid, så kan du finde mig på både @stonemuse og @stonemuseeats. Jeg spammer, men du er advaret nu. Ses somewhere!

Feel free to share
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
Opskrift på nem ramen (smuk, fyldig og perfekt til kolde aftener)
Guide til Ebeltoft (sådan kan du bruge en dag i den fine, brostensbelagte by)
At male fliser på badeværelset (sådan gjorde vi)
Opskrift på nemme syltede agurker med et asiatisk twist (selvfølgelig)
5 gode genbrugsbutikker tæt på grænsen *et pitstop til Flensborg*
Endelig har vi fibernet (og det skal du også ha’)
15 gode og billige restauranter i Hamborg *asian food bby*
Opskrift på vietnamesisk pho suppe (ægte asian vibes i køkkenet)