5 små apps som jeg mangler i mit liv

Dette indlæg er dedikeret til iværksættertyper, som mangler et nyt projekt eller to. Jeg mangler heldigvis ikke meget i min hverdag, ej, denne Marni taske (reklamelink) har jeg decideret BRUG for men disse 5 ting, ville gøre min hverdag så meget bedre!

1. Lyft (eller en anden transport app)
Jovist, denne app findes allerede og vi brugte den også ret meget da vi var i Los Angeles (derovre støtter man jo ikke Uber) og jeg savner at kunne hoppe på en bil, som allerede var på farten! Jeg er altid forsinket, så det ville gøre mit liv så meget bedre, hvis jeg bare kunne tænde for min Lyft app og så ville der dukke en bil op efter et par minutter.

Læs også: 3 nye serier på Netflix som du sikkert ikke kender

2. Hårnusnings app 
Kunne man ikke bare bestille en person, som kunne komme forbi og nusse ens hår imens man ser serier? Det ville måske være lidt akavet IRL, men jeg ville elske det! Sommetider kan jeg sagtens lokke Andreas til det, men det er altså bare… Ikke nok.

3. Planteprofessor app
Jeg elsker planter, men uanset hvor meget jeg prøver, så er det kun meget få af dem, som rent faktisk overlever. Det kunne være fedt med at app, hvor man kunne ‘ringe’ til en ekspert, som kunne kigge på ens plante (og omgivelserne) og sige hvad man gør galt. Jeg har dræbt så mange planter efterhånden, så jeg ville gerne betale dyre domme for sådan en app. Min bananplante har det forresten stadig godt! Efter et par dage, så begyndte den at hænge lidt, så jeg har købt en vandforstøver og det gør den glad. Indtil videre.

Læs også: Her kan du få ‘ostede’ pomfritter og ’smør-bløde’ bøffer

4. Bananflue app
Hver sommer kommer de omkring håndvasken og hver sommer, så går jeg rundt ligner en tosse, fordi jeg prøver at fange de flyvende sataner med støvsugeren. Der bliver gjort rent i hele køkkenet, planterne bliver fjernet, vi har forsøgt os med fælder og grøntsagerne bliver gemt væk – men intet virker – så en app, som kunne kigge på vores køkken og fortælle os hvor de kommer fra, ville gøre mig liv meget bedre. Lige nu er der ikke nogen, men jeg frygter den dag de kommer retur.

5. En dansk podwalk app (som er spændende)
Andreas og jeg prøvede DR’s podwalk app og historie, Tryk Play For Mord, og det var (desværre) så kedeligt. Hvis I ikke kender en podwalk, så har DR beskrevet det således: “Podwalken fungerer på den måde, at man skal downloade appen ’Podwalk’ på sin smartphone. Via såkaldt GPS-tracking – og med høretelefoner på – bliver man så guidet rundt i Aarhus’ gyder og stræder, hvor uhyggen mildest talt breder sig på de steder, hvor pod-gængerne kommer frem” men desværre, så var udførelsen ret dårlig og vi slukkede og gik hjem efter at have været i gang i kun 10 minutter. Vi manglede lidt en introduktion til hvordan det virkede (og noget så simpelt, som hvor man præcist skulle starte) og så var det bare lidt kedeligt stå stille en masse random steder i Aarhus og høre en historie, som bare er lidt dum og ikke særligt uhyggelig.

Jeg håber dog, at de udvikler på konceptet for det kunne godt gå hen og blive ret godt.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
  1. Der findes en podwalk til Viborg “spot Viborg” den fungerer fint, med små historier og forslag til “ekstra krølle på ruten” undervejs-den krævede dog også et par forsøg, før jeg fandt ud af at bladre et stop ad gangen.. den har flere ruter alt efter hvad man er til og hvor lang tid man vil bruge på det. Jeg har dog kun prøvet den, så jeg har ingenting at sammenligne med..

    Den der hårnusser-app ville jeg hente med det den kom! Min mand gider SLET ikke sådan noget :(

  2. 2. Hårnusnings app.
    Jeg blev ved og ved med at læse det som hår-snusning. Det var altså lidt underligt. Men når jeg læser det rigtigt, giver det jo helt perfekt mening.

    Og planteprofessoren…Jep. Jeg havde også lagt mine gryn her. Jeg har lige formået at slå en sukkulent ihjel, og jeg havde ellers lært at de var dø-sikre og min ‘pletter i luften’ er blevet til ‘pletter på gulvet’. :-(

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.