7-ish aktive rabatkoder og konkurrencer

Hermed en liste med aktive rabatkoder og konkurrencer på mine kanaler. Nogle kører forever og andre er tidsbestemte. Derfor 7-ish! Listen bliver opdateret hele tiden og antallet varierer. Det er en blanding af en masse gode ting, if I may say so myself, og kommer at blive opdateret. Så gem fanen eller husk at tjekke ind. Jeg ved ikke med dig, men jeg elsker rabatkoder og udsalg generelt, så hvis der er en kode, som du synes, at jeg skal forsøge at fange, så råb højt.

Aktive rabatkoder

Reklame • Jeg gemmer et link til indlægget i mit linktree (se det her) som altid kan findes i min bio på Instagram og så laver jeg også en fane på Instagram. Det er lettere for alle og jeg skal nok forsøge at opdatere indlægget løbende. Skriv hvis der er noget du mangler eller har en idé til hvordan indlægget skal opdateres, så det er nemt dig. Nu til listen!

WOLT rabatkode

Med koden ‘stonemuse’ så får du 50 kroner at spise mad for som ny bruger. Opret dig derinde, brug koden og få lækker mad leveret lige til døren. Jeg bruger den app alt, ALT for meget! Husk at den kun gælder nye brugere og at jeg har en guide til de bedste spisesteder på app’en her: “7 gode take-away steder i Aarhus (som du SKAL prøve mindst én gang)”.

Læs også: De 11 bedste podcasts

Aktive rabatkoder
Min smukke top er fra Ellos.

Ellos rabatkode

Brug min kode, 435410, og spar 33% på den dyreste vare i din kurv hos Ellos (ordinær pris) + få 5% oveni udsalg. Den er gyldig til indtil slutningen af denne måned og bliver automatisk tilføjet når du bruger mine links fra Instagram. Der er også fri fragt hvis du køber for over et vist beløb og det kan kombineres med koden.

Læs også: Erfaring med salg af ejerlejlighed + SOME *NEWS*

Diverse konkurrencer

Jeg elsker at udlodde gode sager og jeg er allerede godt igang. Lige nu har jeg et par konkurrence kørende, som du kan finde lige her. Du skal klikke på billederne for at komme over til konkurrencerne på Instagram:

Feel free to share
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
Indisk curry med garam masala og oksekød
50% færdigbagt (og en lille life update)
Nemme karameller med kondenseret mælk
15 gode og billige restauranter i Hamborg *asian food bby*
Wontons med oksekød (omg this is so SO good)
Min nye kontorplads i Aarhus!
Ovnbagte rejer med panko (og min basisopskrift på dressing)
Opskrift på nem og HURTIG pho suppe (kun 15 minutter)