Aktive rabatkoder og konkurrencer

Hermed en liste med aktive rabatkoder og konkurrencer på mine kanaler. Nogle kører forever og andre er tidsbestemte. Det er en blanding af en masse gode ting, if I may say so myself, og kommer at blive opdateret. Så gem fanen eller husk at tjekke ind. Jeg ved ikke med dig, men jeg elsker rabatkoder og udsalg generelt, så hvis der er en kode, som du synes, at jeg skal forsøge at fange, så råb højt.

Aktive rabatkoder

Jeg gemmer et link til indlægget i mit linktree (se det her) som altid kan findes i min bio på Instagram og så laver jeg også en fane på Instagram. Det er lettere for alle og jeg skal nok forsøge at opdatere indlægget løbende. Skriv hvis der er noget du mangler eller har en idé til hvordan indlægget skal opdateres, så det er nemt dig. Nu til listen!

WOLT rabatkode

Med koden ‘stonemuse’ så får du 50 kroner at spise mad for som ny bruger. Opret dig derinde, brug koden og få lækker mad leveret lige til døren. Jeg bruger den app alt, ALT for meget! Husk at den kun gælder nye brugere og at jeg har en guide til de bedste spisesteder på app’en her: “7 gode take-away steder i Aarhus (som du SKAL prøve mindst én gang)“.

Spar 20% på din kasse fra GRIM

Så er GRIM konceptet sgu kommet til Aarhus og jeg er meget excited! Jeg er sikker på at jeg kommer til at spamme på mine kanaler, så helt kort… Brug min kode ‘stonemuse’ når du køber din første kasse hos GRIM og spar 20%.

Ellos rabatkode

Brug min kode, 425415, og spar 33% på den dyreste vare i din kurv hos Ellos (ordinær pris) + få 5% oveni udsalg. Den er gyldig til den 30. sep og bliver automatisk tilføjet når du bruger mine links. Se udvalget her.

Vind ur fra Llarsen

På Instagram (find konkurrencen her) så udlodder jeg lige nu verdens smukkeste ur. Konkurrencen slutter tirsdag d. 20. september. Husk endelig at deltage og følge mig på Instagram.

Vind Moccamaster

På Instagram (find konkurrencen her) så udlodder jeg også en Moccamaster i en valgfri farve. Konkurrencen slutter tirsdag d. 20. september. Husk endelig at deltage og følge mig på Instagram. Se de videoer som jeg har lavet sammen med Moccamaster lige her og her.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.