7-ish aktive rabatkoder og konkurrencer

Hermed en liste med aktive rabatkoder og konkurrencer på mine kanaler. Nogle kører forever og andre er tidsbestemte. Derfor 7-ish! Listen bliver opdateret hele tiden og antallet varierer. Det er en blanding af en masse gode ting, if I may say so myself, og kommer at blive opdateret. Så gem fanen eller husk at tjekke ind. Jeg ved ikke med dig, men jeg elsker rabatkoder og udsalg generelt, så hvis der er en kode, som du synes, at jeg skal forsøge at fange, så råb højt.

Aktive rabatkoder

Reklame • Jeg gemmer et link til indlægget i mit linktree (se det her) som altid kan findes i min bio på Instagram og så laver jeg også en fane på Instagram. Det er lettere for alle og jeg skal nok forsøge at opdatere indlægget løbende. Skriv hvis der er noget du mangler eller har en idé til hvordan indlægget skal opdateres, så det er nemt dig. Nu til listen!

WOLT rabatkode

Med koden ‘stonemuse’ så får du 50 kroner at spise mad for som ny bruger. Opret dig derinde, brug koden og få lækker mad leveret lige til døren. Jeg bruger den app alt, ALT for meget! Husk at den kun gælder nye brugere og at jeg har en guide til de bedste spisesteder på app’en her: “7 gode take-away steder i Aarhus (som du SKAL prøve mindst én gang)”.

Læs også: De 11 bedste podcasts

Aktive rabatkoder
Min smukke top er fra Ellos.

Spar 20% på din kasse fra GRIM

Så er GRIM konceptet sgu kommet til Aarhus og jeg er meget excited! Jeg er sikker på at jeg kommer til at spamme på mine kanaler, så helt kort… Brug min kode ‘stonemuse’ når du køber din første kasse hos GRIM og spar 20%.

Ellos rabatkode

Brug min kode, 435403, og spar 33% på den dyreste vare i din kurv hos Ellos (ordinær pris) + få 5% oveni udsalg. Den er gyldig til den 28. februar og bliver automatisk tilføjet når du bruger mine links. Se deres nye, flotte kollektion her. Din rabatkode bliver automatisk tilføjet, når du klikker på linket.

Prøv HAYU gratis

Affiliate: Jeg elsker HAYU. Jeg er i fuld gang med at skrive en guide til platformen, hvor jeg deler hvilke programmer, som du skal kaste dig over. Ved du allerede nu, at du gerne vil tjekke platformen ud, så synes jeg bare, at du skal besøge deres hjemmeside. Der er en gratis prøveperiode 7 dage!

Læs også: At male fliser på badeværelset (sådan gjorde vi)

Spar 20% på earbuds fra JABRA

Jeg elsker de har earbuds og blev lykkelig, da de skrev for at høre om vi skulle lave et samarbejde! De er nemlig så gode – både til at holde støj ude og så er lyden fantastisk! De er trådløse og det er simpelthen bare en life upgrade. Lol. Spar 20% med min kode: “Michelle21Jabra”. Læs mere om min model her: Elite Active 75t.

Læs også: Erfaring med salg af ejerlejlighed + SOME *NEWS*

7-ish aktive rabatkoder og konkurrencer 2

Spar 50 kr. hos Comme Deux

Indtil d. 28. februar med koden: “MICHELLE50”. Hos Comme Deux får du lækre og simple hudplejeprodukter. Priserne er totalt fair – og min favorit er deres highlighter. Den gør det lige det sidste inden du render ud af døren!

Diverse konkurrencer

Det er snart december og det betyder konkurrencer og gaver. Jeg elsker at udlodde gode sager og jeg er allerede godt igang. Lige nu har jeg et par konkurrence kørende, som du kan finde lige her. Du skal klikke på billederne for at komme over til konkurrencerne på Instagram.

Vind earbuds fra Jabra:

Feel free to share
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
Den bedste erstatning for kokosmælk *ikke flere dåser*
Seværdigheder i Tokyo (5 ting du SKAL opleve)
Opskrift på nem ramen (smuk, fyldig og perfekt til kolde aftener)
15 gode og billige restauranter i Hamborg *asian food bby*
Min nemme opskrift på kylling i teriyaki sauce (it’s so damn good)
Opskrift på lyn-wok med yellow curry paste og torsk (kun 10 minutter)
Nem aftensmad på kun 20 min *wok time*
Opskrift på vietnamesisk pandekage (bánh xèo-ish)