6 aktive rabatkoder og konkurrencer (som du kan finde på mine kanaler lige nu)

Hermed en liste med aktive rabatkoder og konkurrencer på mine kanaler. Nogle kører forever og andre er tidsbestemte. Det er en blanding af en masse gode ting, if I say so myself, og kommer at blive opdateret. Så gem fanen eller husk at tjekke ind. Jeg ved ikke med dig men jeg elsker rabatkoder og udsalg generelt, så hvis der er en kode, som du synes, at jeg skal forsøge at fange, så råb højt.

Aktive rabatkoder

Reklame | Jeg gemmer et link til indlægget i mit LINKTREE (se det her) som altid kan findes i min bio på Instagram og så laver jeg også en fane på Instagram. Det er lettere for alle og jeg skal nok forsøge at opdatere indlægget løbende. Skriv hvis der er noget du mangler eller har en idé til hvordan indlægget skal opdateres, så det er nemt dig. Nu til listen!

Læs også: 5 nye-ish og gode serier på Netflix (oldschool reality, sci-fi og masser af mad)

Aktive rabatkoder

Wype (gratis prøveperiode)

Prøv WYPE helt gratis ved at oprette dig med mit link. Det kan du gøre lige her. Hvis du ikke kender WYPE så er det en app hvor du kan læse en hulens masse gode og nye magasiner. Der er lidt af det hele, du kan gemme de gode sager og så spare du penge.

WOLT rabatkode

Med koden ‘stonemuse’ så får du 50 kroner at spise mad for som ny bruger. Opret dig derinde, brug koden og få lækker mad leveret lige til døren. Jeg bruger den app alt, ALT for meget! Husk at den kun gælder nye brugere og at jeg har en guide til de bedste spisesteder på app’en her: “7 gode take-away steder i Aarhus (som du SKAL prøve mindst én gang)“.

Ellos rabatkode

Brug min kode, 415447, og spar 33% på den dyreste vare i din kurv hos Ellos (ordinær pris) + få 5% oveni udsalg. Den er gyldig til den 30. juni og bliver automatisk tilføjet når du bruger mine links. Lige købt badedragt for første gang i flere år. Feels good.

Læs også: Nu kan du få goma, kimchi og meget mere leveret LIGE til døren

Aktive rabatkoder

Nextory (gratis prøveperiode)

Jeg har lige hentet denne app, Nextory, hvor du kan læse og lytte til bøger. Den er nem og intuitiv at gå til – og har alle de bøger, som jeg elsker! Er du også lydbogsjunkie, så jeg har verdens lækreste kode til dig! Brug ’STONEMUSE’ så kan du prøve Nextory gratis i 45 dage. Virkelig god kode! Hvis du mangler podcasts at lytte til, så vil jeg forresten anbefale dig at besøge det her indlæg: De 5 bedste podcasts som jeg har hørt i 2020 (uhyggelige, varme og svære at slukke for).

Spar 20% på din kasse fra GRIM

Så er GRIM konceptet sgu kommet til Aarhus og jeg er meget excited! Jeg er sikker på at jeg kommer til at spamme på mine kanaler, så helt kort… Brug min kode ‘stonemuse’ når du køber din første kasse hos GRIM og spar 20%.

Vind alt på billedet (i mit feed)

det her billede i mit feed kan du vinde alt på billedet ved blot at smide en kommentar på billedet. Jeg ville have trukket vindere i dag, mandag, men jeg trækker den lige en dag, da jeg ikke når det alligevel. Der kommer ret mange konkurrencer de kommende uger, så hold øje på Instagram og herinde. Good luck! 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.