4 QUICK SNACK RECIPES

I går, havde jeg det ikke helt godt (dumme, farverige drinks på Pustervig) og jeg for at jeg kunne komme ovenpå, så spiste jeg masse, som i en helt masse små måltider hele dagen. Efter hoppet, har samlet mine 4 to-go snacks når det skal gå hurtigt og smage godt.

… “Jeg er slet ikke vant til at spise så sent på aftenen, så for en lille halv times tid siden, lavede jeg en af mine yndlingssnacks; ananas med basilikum, havsalt og chili. Det er seriøst det bedste – og det nemmeste til den lille sult.”

En af mine favoritter til serie maraton’er i sengen FYI.

Gå til my favorite snack opskriften.

Som jeg skrev til det originale indlæg… “Denne lille, lækre snack lavede jeg under min eksamensperiode i starten af året. De seneste par uger, har jeg dog haft meget se til foran computeren og derfor er en lille treat til kaffen, imens man sidder og arbejder, et must. Forleden, havde jeg en kop kondenseret mælk stående i køleskabet efter at have lavet en anden dessert, så jeg prøvede mig lidt frem og lavede de her bad boys – faktisk skal man ikke bruge mere end 3 ingredienser, 4 hvis man vil pynte dem lidt, og så har man den perfekte treat.”

Gå til little bounty snacks opskriften.

Denne opskrift delte jeg herinde for ikke så langt tid siden men den er så god, at den godt kan klare en repost.. “Opskriften er hverken sukkerfri, glutenfri, paleo, særligt skinny, lowcarb, LCHF eller noget andet fancy. Den er bare så god og så er den ualmindeligt nem at lave. Nogen gange er det sgu også helt okay at smække sådan en basse her sammen og når det kun tager fem minutter, så er det ret svært at lade være.”

Gå til 4 minute cake in a cup opskriften.

…. “Morgenmad er ofte lidt et issue for mig. Jeg kan ikke lide havregryn, morgenmadsprodukter og jeg kan ikke rigtigt spise brød om morgenen – det er for tungt for mig, så tidligt på dagen! Derfor er denne lækre is, helt perfekt. Eller rigtig is, er det jo ikke for den består kun af frosne bananer, en skefuld kakao pulver og så…”

Gå til skinny icecream for breakfast opskriften.

Den kan spises hele dagen og ikke kun om morgenen, seriøst.

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.