30 restauranter du skal prøve » den ultimative spiseguide til Aarhus

Er der overhovedet nogle af jer, som sidder indenfor i det skønne, skønne vejr som vi har i dag? Det kunne jeg næsten ikke forestille mig og derfor bliver det helt kort ‘hej’ fra mig her til eftermiddag – og så vil jeg sådan set bare sende jer videre til min nye spiseguide til Aarhus –  som jeg netop har færdiggjort. Haps! Den ultimative spiseguide til Aarhus, er netop kommet online og kan ALTID findes i menuen, øverst på min blog.

 

Jeg håber, at I bliver inspireret til jeres næste måltid og så vil jeg hoppe under dynen igen. Mit hoved er lidt tungt efter i går aftes, og selvom der er lidt varmt under den dyne, så er det det eneste, som jeg har lyst til at lave lige nu.

 

Læs også: Her er de 3 bedste vietnamesiske restauranter i Aarhus (oh yes)

Hav en skøn fredag!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments
 1. Et lille tip er at tage kæresten eller hele familien med på Ricks en fredag eller lørdag aften og spise marokkansk tapas. Virkelig lækkert, og de aftener er der live klaver musik. Der er virkelig value for money og stemningen er mere end perfekt. Det ligger på Frederiks alle ikke langt fra Jægergårdsgade. Det eneste der ikke er i top er serveringen, hvilket man hurtigt glemmer når resten er så stemningsfuldt, smagfuldt og gennemført!!!
  God weekend

  1. Endnu engang tak. Jeg ved ikke hvorfor men jeg er simpelthen aldrig kommet derind, selvom jeg er gået forbi 1000 gange. Måske jeg skal kigge nærmere på menuen :)

 2. Og Retour Steak på Banegårdspladsen er bare et besøg værd. Fantastiske bøffer ala Mash bare en del billigere.. og de har verdens bedste håndører bearnaise og ikke mindst udvalg af naturvin som skal afprøves…
  forresten tak for en lækker guide der uden tvivl skal bruges!!

  1. Tak for tippet. Har overvejet det længe, men du kender godt det der med at man ikke liiiiige kommer afsted, ikke? Må jeg få ændret på!

   Jeg er glad for at kan bruge guiden :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.