3 x ebay tips

Michelle-nielsen-stonemuse-hjem-boligMichelle-nielsen-stonemuse-hjem-bolig-2

Som I ved, så hader jeg collager mere end noget andet (det tager for langt tid og jeg har på fornemmelsen at I ofte ikke er til dem) og derfor får I sgu bare mine links i listeform. Jeg slipper for at lave en tidskrævende collage og I får et seje links uden så meget bøvl. Nedenstående sager har jeg fundet på eBay  – og jeg er naturligvis kommet til at klikke alle 3 ting hjem.

En blazer med spidse skuldre har jeg ledt længe efter og nu skulle det være (her).
Denne taske er simpelthen så fin og prisen ligeså (her),
og denne turtleneck, er jeg sikker på at jeg kommer til at leve i denne vinter (her)

Thanks for stopping by. Remember to
Follow me on Bloglovin’, like on Facebook and stalk on Instagram
This post might contain adlinks

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

10 Comments
  1. Jeg har først for nylig fået øjnene op for ebay og hold op der er mange gode fund! Jeg er dog lidt betænkelig ved at handle der, da jeg har hørt så meget om, at folk aldrig får deres varer osv? Vil du eventuelt lave en form for guide med gode råd til at handle på ebay? Det ville være en stor hjælp:-)

    1. Uh det er en guldgrube!
      Jeg har aldrig oplevet noget dårligt derinde- men jeg vil forsøge at smække en guide sammen til i næste uge :)

  2. Bedste indlæg! Det er nemlig så fint med bare billeder, frem for krævende collager og så derudover ebay tips! Haps, tak for det!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.