3 måder du kan støtte alle de seje kvinder omkring dig

Reklame | Okay, det her er altså ret sejt, hvis jeg selv skal sige det og jeg har glædet mig meget til at dele det her med jer. Pieces sætter nemlig endnu en gang fokus på det kvindelige køn og girlpower med deres helt nye kampagne og (mini) kollektion, som består af to seje og pæne sweatshirts, hvor der står ‘awesome girls’ broderet henover brystet. Ideen med den seje kampagnen og de fine sweatshirts er, at vi kvinder skal hylde hinanden og huske at fortælle hvor meget vi sætter pris på hinanden. Jeg har omringet mig med så mange seje damer, så det budskab ville jeg gerne sprede – og i forrige uge inviterede jeg søde Ditte på frokost, så vi kunne snakke projekter, drømme og alt derimellem – og spise skøn frokost, naturligvis. Vi snakkede lidt om hvordan vi kunne blive bedre til at støtte hinanden og det vil jeg gerne dele her til morgen. Læs med!

1. Udskift misundelse med en fejring
Vi kender vist alle sammen den stemme i ens hoved, som reagerer på andres præstationer eller lykke med jalousi? Det bliver helt sikkert bedre med årene, men det kræver at alligevel en bevidst indsats at komme dertil. Det starter indefra og det var først, da jeg begynde at have det godt med mig selv, at det blev muligt for mig at nyde andres succes – faktisk så elsker jeg, når det går godt for andre kvinder – da jeg bliver meget inspireret af de kvinder, som gør det godt i deres felt.

Læs også: Forandringer og nyheder – velkommen til STONEMUSE 2.0

2. Vær generøs med komplimenterne
Ja, vi danskere er vist ret dårlige til det her, men det er lidt ligesom en muskel, som skal trænes. Jo flere komplimenter du giver, jo nemmere bliver det! Hvis du beundrer noget ved en anden kvinde, så fortæl det til hende. Nu taler jeg naturligvis ikke kun om at komplimentere en anden kvindes udseende – faktisk vil jeg vove at påstå, at det betyder mere at komplimentere en kvindes kreativitet, venlighed til andre – eller gode idéer. Det med komplimenter kan også gælde for sociale medier. I stedet for bare at rulle gennem dit Instagram-feed (som du sikkert plejer) så prøv at tage dig tid til rent faktisk at skrive (opmuntrende) kommentarer til andres fotos. Du ved aldrig, hvornår man måske bare siger det, som en anden har brug for at høre.

3. Omring dig med de rigtige kvinder
Identificer de kvinder, der bringer det bedste frem i dig – og det samme i dem. Så tag disse venskaber til et dybere niveau ved at holde hinanden ansvarlige og juble hinanden i mål. Som Pieces skriver i forbindelse med kampagnen: “Som kvinder af den moderne verden, foregår mere og mere af vores kommunikation via digitale medier så som vores computer, mobiltelefon og sociale medier. Det er lettere end nogensinde før, at komme i kontakt med hinanden og sende en besked til sin veninde – men hvornår har du sidst sagt til dem, at de betyder meget for dig? At du er glad for, at de støtter dig i alt du gør?”

Læs også: Okay, 5 ting bloggere gør (som er ret irriterende)

Tak til Pieces, for at sætte fokus på det her. Kunne I mon bruge indlægget? Lad mig endeligt vide det! Nu vil jeg lukke computeren i, brygge en god kop kaffe og give lejligheden gå lejligheden igennem – vi skal nemlig til at sætte lejligheden til salg – så der meget der skal sættes igang.

Og nårh ja, hvis I undrer jer over, hvor dette skønne måltid blev indtaget, så er det hos Café Juliette i Jægergaardsgade. De har den fineste gårdhave, så skynd jer endeligt forbi inden det bliver alt for koldt udenfor. Deres fritter er også vildt gode, FYI.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.