3 labre cocktails med ‘EAGLE’ TONIC og en opskrift på asiatisk hors d’oeuvre

Wehu. Jeg har glædet mig til at dele det her indlæg med jer! Mit bud på labre cocktails med EAGLE tonic. Jeg elsker gin, og jeg kan vist ligeså sige allerede nu, at du ikke behøver at læse videre, hvis du ikke er den store gin eller G&T drinker. Det er helt okay. Eller vent. Du skal først scrolle ned og finde min opskrift på de lækreste og nemmeste små hapsere, som er så nemme at lave… og sommetider, så bikser jeg dem endda sammen til frokost. Ups! Det var ikke meningen, at det skulle deles. Nu til de der cocktails.

Labre cocktails med EAGLE tonic

I alle de her opskrifter har jeg, udover gin, også brugt den bedste tonic fra Eagle. Eagle er et nyt, dansk og økologisk brand, som jeg har brugt til mine drinkz på det seneste. De fine produkter er udviklet med øje for kvalitet – og noterne i deres tonic er afbalanceret på en sådan måde, at det fremhæver de gode noter i en god kvalitets gin! Me love me some good gin. Du er sikkert allerede stødt på dem flere steder, men de forhandles i udvalgte Coop butikker (herunder Irma) og Meny. Nu til opskrifterne. Alle opskrifter er til én cocktail. 

Læs også: Den bedste morgenmad og brunch i Aarhus (10 labre steder du skal kende)

cocktails med EAGLE tonic

cocktails med EAGLE tonic

cocktails med EAGLE tonic

cocktails med EAGLE tonic

Jule cocktail med EAGLE tonic. Du skal bruge: 

1 Eagle tonic Indian
1,5 dl friskpresset appelsinjuice
1-2 stjerneanis
2 cl god gin
1 kanelstang
1 lækker appelsin, i skiver
Isterninger

Start med at komme isen i et glas. Kom gin og appelsin juice i et glas. Top op med økologisk Eagle Tonic. Jeg bruger en halv flaske pr. glas men det er helt op til dig. Pynt med stjerneanis, en skive appelsin og rør rundt med kanelstangen.

Læs også: Nem aftensmad på kun 20 min (spicy wok med rød karry, rejer og broccoli)

cocktails med EAGLE tonic

cocktails med EAGLE tonic

Granatæble kærlighed. Du skal bruge:

1 Eagle tonic med granatæble
1 håndfuld granatæblekerner
Evt. 1 tsk rørsukker
2 cl god gin
Tørret havtorn
Isterninger

Start med at komme isen i et glas. Kom gin og kerner i et glas. Top op med økologisk Eagle Tonic med granatæble. Jeg bruger ca. en halv flaske pr. glas. Kom sukker i glasset, pynt med tørret havtorn og rør rundt inden du serverer. En simpel men lækker cocktail med EAGLE tonic. Simple as that.

Læs også: Den ultimative guide til asiatiske restauranter i Aarhus (7 steder som du SKAL kende)

cocktails med EAGLE tonic

cocktails med EAGLE tonic

cocktails med EAGLE tonic

cocktails med EAGLE tonic

Simpel G&T med agurk, som er perfekt til… Du skal bruge:

1 Eagle tonic med agurk og lime
1 lækker lime
Evt. 1 tsk rørsukker
2 cl god gin
Tørrede rosenknopper
Isterninger

Start med at komme isen i et glas. Kom gin, saften fra en lime-båd og sukker i et glas. Top op med økologisk Eagle Tonic med agurk og lime. Jeg bruger ca. en halv flaske pr. glas. Kom en skive lime i glasset, pynt med tørrede rosenknopper og rør rundt inden du serverer. Har du en slice agurk, så ville det også være lækkert i glasset.

Læs også: Opskrift på nemme og lækre fiskenuggets (a.k.a. små stykker panko kærlighed)

… De her banh xeo hapsere. Du skal bruge:

Denne opskrift på dej
1 lille glas kaviar eller sort stenbidderrogn
1 rød chili, i skiver uden kerner
1 håndfuld rejer
2 spsk creme fraiche
1 bundt koriander
Salat, i finere stykker

Jeg har taget udgangspunkt i dejen i den her opskrift og så har jeg lavet dem lidt mindre stykker. Jeg har også stegt dem i lidt mere olie og så har jeg givet dem længere tid på panden, så de er endnu mere crispy. Når du har stegt de små basser på panden, så kommer du dem hurtigt over på et stykke køkken rulle og lader det overskydende olie blive trykket ud. Drys med dem så med salt. Kom alle ingredienserne ovenpå den sprøde ris-kage og server med det samme, så de ikke når at blive bløde. Mums!

Opskrift på 3 labre gin cocktails…

… featuring den lækreste tonic fra Eagle. Jeg elsker at jeg invitere gæster på besøg i en casual setting. Det ved du sikkert godt, hvis du følger mig på Instagram. Faktisk var det et mål for mig at have flere gæster på besøg i år – og det er dejligt, at kunne dele at det mål for i år er blevet nået. Anywho. Jeg er vild med smagen af de her tonics. Jeps! Der er altså stor forskel på de mange tonics, som findes på markedet og så er jeg sgu også bare vild med… emballagen. Ja, det betyder altså også noget!

Nu vil jeg bikse endnu et par cocktails med EAGLE tonic sammen inden Andreas træder ind ad døren. Vi skal ud og spise i aften og der er altså ikke noget bedre end lige at ta´ en bette en (sig det med en jysk accent) inden man skal ud af døren. Hav en skøn weekend!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.