3 hyggelige julefilm (som kan streames på Netflix lige nu)

Det er ikke til at forstå at det snart er jul, men forhåbentligt kan de her film, få dig (og mig selv) i det rette humør! Andreas og jeg har en tradition med at se et par julefilm i løbet af december for at få os lidt i stemning – vi pynter nemlig slet ikke op og så går vi ikke ret meget op ræset med gaver og alt det der – men et par film presser vi gerne ind. Apropos gaver, så har Sidsel og Lasse skrevet et ret sejt indlæg om lige netop dette, som er som taget ud af mine egne tanker. Andreas og jeg har ikke købt hinanden gaver i flere år og det har vi altid haft det godt med.

Nå, der kom jeg vist lige off track. Hermed mine bud på gode julefilm (på Netflix) som måske kan få os i den helt rigtige stemning! Husk en god, julet kage og noget varm kakao, ikke? Listen er lidt kort, men jeg kommer til at fylde den ud løbende, så tjek endeligt ind igen, her i løbet af december. Now, the list!

Læs også: Opskrift på julet stjernebrød med matcha og spirulina

Fred Claus
Jeg ved ikke om det her er en såkaldt ‘jule klassiker’ men jeg har først fået den set i år – og den var altså ret hyggelig. Filmen handler om julemandens bror, Fred, som hader julen fordi hans bror er vokset op og blevet til selveste julemanden. Den gode søn af de to. Da Fred mangler penge, så flytter han dog til Nordpolen i en periode for at hjælpe julemanden og hans hjælpere med at gøre klar til jul.

The Night Before
Denne film, så vi denne uge, og den fortjente også en plads på listen her. Julefilm er lidt forudsigelige – og denne er ingen undtagelse – men ikke desto mindre, så synes jeg at den er kig værd. Filmen handler om de tre venner, som har fejret jul sammen siden de var teenagere, men efter deres liv ser meget anderledes ud dengang, så beslutter de sig for at holde en sidste juleaften sammen. På stoffer i New York, selvfølgelig.

Læs også: Den perfekte julegave til ham (og den nemmeste måde at købe gaver i år)

A Christmas Prince
Den sidste film på listen har jeg ikke set, men I kan tro, at jeg glæder mig til at se den! Den er nemlig blevet slagtet ret meget fordi den er lidt for plat, men det ligeså netop sådan nogle film, som jeg gerne vil se i december. Filmen bliver beskrevet sådan her: “When a reporter goes undercover as a tutor to get the inside scoop on a playboy prince, she gets tangled in some royal intrigue and ends up finding love – but will she be able to keep up her lie?” og det lyder jo bare så cliche og SÅ godt.

Har I mon nogen film, som I kan tilføje?

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.