3 forskellige interviews – hvordan er det at være en (fuldtids) influencer?

Jeg beklager meget, hvis det bliver lidt for meget ananas i egen juice, men jeg ville lige dele det her interview, how is it to be a full-time influencer – a must read for all new influencers, som Simone har lavet mig og to andre influencers. I interviewet her, kommer jeg lidt ind på time management, jeg giver et lille indblik i hvor mange timer jeg arbejder om ugen og så kommer jeg med at par tips til, hvordan man kan få en hverdag til at hænge lidt bedre sammen, i et job hvor der ikke er så meget struktur. Jeg håber, at I også synes at det kunne være spændende at høre lidt om!

 

Og hvis vi bliver lidt i samme boldgade.

 

Jeg er netop stødt på en ret sej artikel her til aften og hold kæft, hvor er jeg vild med søde Ann-Christine fra Valdemarsro. I et stort interview med Jyllands Posten, fortæller hun om hvorfor hun startede med at blogge, hvordan hun har valgt at drive den og hele hendes livssyn generelt – og jeg synes simpelthen, at hun er SÅ sej og inspirerende. Hun driver en af de største blogs i Danmark og hun er bare så chill og cool omkring det. Virkeligt sejt og virkeligt et læs værd!

 

Jeg ser virkeligt meget op til hende og jeg vild med, at der er bare ikke er ‘bullshit’ der.

 

Okay, godnat. Læs, læs, læs.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.