3 BLOG-TIPS FOR SKINNY FOOD – STONEMUSE

3 BLOG-TIPS FOR SKINNY FOOD

Det seneste stykke tid har jeg været på udkig efter nogle sunde og inspirerende madblogs, så jeg har lavet en lille samling af mine nye favoritter til jer, og ja, til mig selv.
Den første blog jeg vil anbefale er skinnytaste og det er også derfra de to første billeder er fra. Der er simpelthen så mange lækre opskrifter man kan gå i gang med og så er billederne så skønne. Synes ikke der er noget bedre end gode madbilleder, er I ikke enige? Husk at tjekke den ud. Meget vanedannende.

Den anden lækre blog er Eat Yourself Skinny!, som er skrevet af den amerikanske Kelly. Man får et indblik i hendes sukkersøde liv, hvor hun kombinerer mode, forskellige interviews med interessante personer, motion og god, skinny mad. Og så er jeg jo en sucker for flotte blogs, for det er den i hvert fald også!

Den sidste blog er nok mere en livsstils-blog end en decideret madblog men det gør heller ikke noget, vel? Den hedder the Skinny Confidential og er skrevet af lækre Lauryn fra Californien. Der er en masse inspirerende opskrifter men også gode interviews med smukke kvinder som deler ud af deres tips til at holde figuren i travl hverdag.

Uh, man bliver helt sulten af at kigge på alle de billeder ikke? Jeg er udkig efter endnu flere madblogs, så hvis I sidder inde med nogen så må I mere end gerne smide et link. Nu vil jeg tage ud og spise aftensmad med Andreas (ude og spise to gange på en dag, puuha Michelle) Bon Appetit allesammen!

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.