3 billige og flotte blogdesigns til wordpress

Jeg elsker at skifte blogdesign. Det giver bare sådan en fornyet energi og man bliver virkeligt inspireret af at ændre lidt i sit virtuelle hjem; det er præcis ligesom hvis man får en ny sofa derhjemme. Nedenfor har jeg samlet 3 temaer fra Etsy. Derinde kan man finde så mange flotte temaer i en masse forskellige prisklasser og så er de fleste forholdsvis nemme at sætte op og gå i gang med. Læs med:

Billigt-wordpress-tema-til-bloggere etsy

Wild & free tema til WordPress

Det her tema er simpelt, flot og smukt. I temaet her er der stor fokus på billeder og simpelt design. Det koster kun 120 kr. og det synes jeg er en helt vildt god pris. Man kan lave meget med det her tema og så stjæler rammen ikke fokus fra ens content.

————

Billigt-wordpress-tema-til-bloggere etsy 2

Elle tema til WordPress

Jeg overvejer meget at klikke det her tema hjem til mig selv for det er virkeligt smukt og virkeligt simpelt. Det koster 380 kr. og jo, det er lidt dyrere end de andre to, men så får man også et virkeligt professionelt udtryk og design. Er det ikke smukt? Jeg overvejer, jeg overvejer.

————

Billigt-wordpress-tema-til-bloggere etsy 3

Deco tema til WordPress

Som I måske an ane, så er jeg ret vild med minimalistiske og simple designs, hvor billederne og ordene er i fokus. Dette fine ‘deco’ tema, koster lige knap 300 kr. og man får også et design, som ser virkeligt professionelt ud. Det har bare det hele og der hører en flot instagram-footer (som jeg også har) med.

————

Mangler forresten I hjælp til at sætte et tema op, så kan jeg sagtens hjælpe for et mindre beløb. Nu har jeg efterhånden meget erfaring med at sætte rigtigt mange temaer op, så I kan bare skrive!
Se flere temaer og designs til WordPress her.

Indlægget indeholder affiliate

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

36 Comments
 1. Deco-temaet er virkeligt fint, hold da op!
  Det er så hyggeligt at kigge på temaer på Etsy, der er så meget flot – og så er det fantastisk, når man ikke selv kan finde ud af den slags! :D

  nymaane.blogspot.dk

 2. Jeg har faktisk også lige skiftet tema i forgårs og var inde forbi Etsy. Jeg elsker hvor mange forskellige designs, man kan finde derinde til så god en pris! Og så kan man få lov at sidde og nørde lidt med det selv bagefter, hvis man vil have det anderledes. Skønt :D

  http://www.johannelovesmakeup.dk

  1. Nemlig! Jeg elsker det (og jeg er nok også en nørd inderst inde ;))

   Mega flot tema du har!

 3. Åh jeg kigger så ofte på templates på Etsy, men man kan ikke indsætte dem
  Hos BD, hvert fald ikke når man ikke er Premium :( øvøvøv – de er så fine :-)

      1. Jeg vidste ikke vi havde så meget imod BD ;-) Tak det skal jeg huske :-) Går dog benhårdt efter at blive Premium først og fremmest ;-)

       1. Min er erfaring er bare at man ikke bliver Premium som plusblogger men det er måske bare mig :)

        1. Hmm tror godt man kan hvis man når de rigtige tal – og jeg er ikke så langt fra. Så jeg håber :-)

 4. Hej Michelle,
  Elle er sindssygt flot, omend er jeg en kegle, når det kommer til sådan opsætning af blog og lignende. Et spørgsmål du måske kan svare mig på – hvis jeg gerne vil have rykket min blog fra Bloggers Delight til WordPress – kan jeg selv gøre det? Og uden at miste alle mine gamle indlæg?

  Kh Caroline
  http://www.silverstories.dk

  1. Ja, det kan du sagtens. Der er et sted i panelet, hvor man kan eksportere ens indhold. Det kan du så gemme så skrivebordet og uploade til din nye side :)

      1. ;) ahhhh!!! Jeg bruger afterlight – guess – russ filter på mine instagram-billeder! Jeg vilvildt gerne skifte fra BD til wordpress, men er lidt nervøs for at eksportere alt mit indhold…..

 5. Tak for tippet! Har købt og installeret Wild and free og jeg elsker det! Jeg trængte så meget til noget pæn fornyelse på bloggen :) Nu glæder jeg mig bare til i aften hvor ungerne sover, så jeg kan nørde videre ;)

 6. Hej Michelle

  Tak for fine tip og en super lækker blog, jeg er fan!
  Måske et dumt spørgsmål, men er disse templates kun til blogs eller også til ‘almindelig’ hjemmesider?

   1. Iiiih, tak for hurtigt svar – der er så mange fine at vælge imellem. Nu må jeg få taget mit andet domæne i brug – tak <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.