21 opskrifter du kan lave med grøntsagsnudler

Forleden fik jeg et spørgmål om jeg havde fået testet min spiralizer, som jeg købte på eBay for et par måneder siden, og det har jeg i hvert fald. Den virker stadig (omend at jeg stadig ikke har fået den til at virke med gulerødder) og den gør hvad den skal. Jeg har fået lavet en masse strimler af courgette, som jeg ofte bruger i wok-retter og spaghetti, så hermed en hurtig fredags anbefaling herfra.

Imens jeg sad og skrev det her indlæg, tænkte jeg at det lød lidt kedeligt med courgette spaghetti, så jeg gav mig til at søge på Google, hvor jeg fandt denne liste 21 opskrifter man kan lave med grøntsagsnudler. Nu skal jeg virkeligt lege i køkkenet.

Spiralizer_Ebay_4 Spiralizer_Ebay_51

Spiralizeren kan købes i sort lige her. Den fåes i en hulens masse farver, men jeg har lidt på fornemmelsen, at I også er til den sorte.

Jeg har forresten også været nede og lure på dem de sælger i butikkerne og de ligner hinanden rigtigt meget, så jeg overvejer lidt om det også er dem de sælger i butikkerne. Til en helt anden pris, selvfølgelig.

Dette indlæg indeholder affiliate

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

12 Comments
 1. Jeg har også selv en, og jeg er vildt glad for min. Det tog også mig lidt tid at finde ud af, hvordan man bruger den til gulerødder, men jeg er begyndt at få det til at virke :-)

   1. Altså de første par gange blev jeg så sur på den, fordi det simpelthen ikke ville virke, men jeg tror fidusen er at bruge den side, hvor de der knive er små, og så skal man ellers bare presse til og holde godt fast på guleroden. Men det skal lige siges, at det kun er halvdelen af tiden, at det rent faktisk virker haha :-D

    1. Ah hvor godt! Jeg troede man skulle vælge en lille gulerod, så de store har jeg undgået ;) Tak! Jeg prøver!

 2. Det her er helt OFF topic, men din header.. Hvilket program har du lavet den i?
  Dut indlæg minder mig i øvrigt om at finde min spiralizer frem igen. Squashstrimler med pesto smager så lækkert!
  KH
  Anne

  1. Nice! Pesto og squash må jeg få prøvet – har begge ting liggende i køleskabet :)
   Og min header hører med til mit blog design :)

 3. Jeg har lavet gulerodsstrimler mange gange. Sørg for at købe så store gulerødder som muligt, så virker det uden problemer :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.