2 steder du skal spise i København – steak og salat hos hypede ‘california kitchen’

Jeg elsker at besøge hovedstaden – det er både for at besøge alle de seje mennesker der bor den – men det er helt sikkert også for at få spist alle de steder, som jeg længe gerne har villet prøve. Denne tur, var ingen undtagelse og jeg fik spist alt for meget god mad, drukket lidt for meget kaffe (og vin, selvfølgelig) og så var vejret bare så skønt, når solen endeligt kiggede frem. Ikke en helt dårlig tur!

 

Denne gang boede jeg hos en veninde på Nørrebro, jeg bor altid i indre by, men det må jeg hellere få ændret fremover. Vi stødte nemlig på så mange fine spisesteder på Nørrebro, at jeg bliver nødt til at vende tilbage for at få prøvet alle stederne, som jeg gik forbi! Et af de steder, som min veninde og jeg gik forbi, var California Kitchen, som vi blev nødt til prøve.

 

Læs også: Frokost i hovedstaden – få fantastiske ‘pies’ lige midt i København

California Kitchen

 

Jeg havde kigget lidt på California Kitchen på instagram, men deres billeder så ikke særligt spændende ud, hvis jeg skal være helt ærlig og det var først, da vi gik forbi cafeen aftenen inden, at vi besluttede os for at prøve stedet næste dag! Det var indretningen der lokkede, men det var helt sikkert også fordi, at min veninde og jeg havde spist os godt mætte i sprøde fritter og saftige bøffer aftenen før, så vi var lidt på udkig efter en sund frokost.

 

Da jeg besøgte California Kitchen havde jeg to veninder med og vi besluttede os for at prøve tre forskellige bowls. Eller, det var egentligt ikke meningen, men det var faktisk ret godt, så vi rigtigt kunne se hvad man kunne få derinde! Jeg valgte en mexicansk bowl, hvor jeg erstattede tomaterne med sweet potatoes, da jeg ikke spiser tomat – og det er en kombination som sagtens kan anbefales. I bowlen, var der også syrlig quinoa, spicy kylling, refried beans (som jeg elsker og aldrig var fået en god version af i Danmark, men disse smage skønt), stegte pebre, tortilla chips og masser af guacamole. Der var ikke sparet på noget og jeg synes, at man fik god value for money derinde.

 

Læs også: Her skal du spise skøn, japansk ramen i København

Be Steak

 

Og nu til Be Steak, som var det sted, som fik os til at besøge California Kitchen. Vi blev simpelthen så mætte, at vi begge var enige om der var salat på menuen, dagen efter! Den fine restaurant bød på en regulær steak menu med gode sides og gode vine. Især deres fritter, var jeg ved at falde ned af stolen over – de var nemlig skåret på en anden måde end jeg har set før – og så var de bare så fyldige. Deres steaks var gode og saftige, og passede godt til de gode pomfritter.

 

Hvis jeg skal komme med et lille tip, så synes jeg, at deres tartar med friskrevet trøffel og mayo (mums!) som vi begge valgte til forret var ret stor, så jeg vil mene, at man sagtens kan dele den, især, hvis man er to piger, som vi var. Tak fordi, at vi måtte komme på besøg Be Steak, jeg vil SÅ gerne prøve jeres burgere næste gang, for de så dæleme også vilde ud!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.