19/02/16

Fremover, så kommer mine outfit-indlæg til at hedde den dato, som det bliver udgivet. Ligesom det her indlæg gør. Det er lidt for tidskrævende for mig at finde på en god overskrift når jeg sommetider bare gerne vil vise jer en ny læderjakke eller noget i den dur. Så. Nu ved I det.

Læderjakken her er ny (ja, det er sgu det indlægget handler om) og jeg købte den mellem to møder, sidst jeg var i København. Jeg var bare lidt træt af den blazer, som jeg havde valgt at tage på (der klokken 6 om morgenen inden jeg skulle med toget) så jeg købte denne læderjakke. Eller. Læderjakke er det jo ikke, den er lavet i kunstigt skind, men det synes jeg absolut ikke gør noget – den kostede også kun 450 kr., så der var ikke meget der skulle overvejes før jeg købte den og fik ekspedienten til at klippe mærket af den. Er den ikke flot? Har nærmest brugt den konstant lige siden.

Michelle-Nielsen-Stonemuse-Blog-2-1
Michelle-Nielsen-Stonemuse-Blog-3-1

Michelle-Nielsen-Stonemuse-Blog-1

Michelle-Nielsen-Stonemuse-Blog-4-1Puh, jeg synes denne weekend er tiltrængt og jeg glæder mig virkeligt virkeligt virkeligt meget til at sove længe i morgen. I dag, skulle jeg møde tidligt på kontoret, da vi skal til at relancere vores hjemmeside lige om lidt, så der er rigtigt meget at lave.

Nu vil jeg vil tage mig (endnu) en kop kaffe og bare ønske jer en skøn fredag!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

20 Comments
  1. synes det er en fin ide bare at skrive dato på, så er det måske også lidt nemmere at kunne gå tilbage og finde noget man havde set engang.

    og så ville jeg spørge hvor jakken er fra? :) har nemlig ledt efter en budget venlig læder jakke ret længe nu og den der er helt vildt flot ;)

    1. Jakken er fra Zara og har ikke kunnet finde et link på den. Har kun fundet den i andre farver :)

    1. De er fra Zara, lad mig finde et link (Har jeg glemt i farten fordi jeg ledte desperat efter jakken) :)

  2. Hvor er din t-shirt fra? Går nemlig og mangler nogle lækre basis t-shirts.
    Mega fedt look!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.