15 BILLEDER FRA FANTASTISKE NEW YORK – INDTRYK FRA ET PAR DAGE PÅ FARTEN – STONEMUSE

15 BILLEDER FRA FANTASTISKE NEW YORK – INDTRYK FRA ET PAR DAGE PÅ FARTEN

I forrige uge var jeg i Tokyo og denne uge er jeg i New York. Som I måske kan forestille jer, så er min krop en smule forvirret og jeg har sovet virkeligt mærkeligt, og været træt på de mærkeligste tidspunkter but it’s all goooood og jeg får oplevet en masse! Husker I mon at følge med på min instastory? Hvad foretrækker I egentligt, snapchat eller instastory? Let me know!

Jeg var lidt nervøs for hvordan vejret ville være, da det sneede ret heftigt dagen før vi ankom, men solen skinnede heldigvis hele dagen i går og det var faktisk ret lunt. Åhhhh, det var nu skønt og jeg håber virkelig, at vejret holder i dag! Hermed en håndfuld billeder fra i går, hvor vi havde vores første rigtige dag i New York:

{ Maria og jeg var på det hypede the Butchers Daughter. Det skuffede heldigvis ikke!}

{ Snapshots af vores ‘hood’ omkring SoHo }

Shit, jeg kunne tage billeder af alt her og jeg synes ikke, at jeg har nok tid til at suge indtryk til mig, men det er helt okay. Nu er jeg nemlig sikker på, at jeg skal tilbage, sammen med min bae, Andreas! Vores hotel har den bedste placering, og jeg skal helt sikkert bo heromkring næste gang jeg skal afsted til New York, for ja, jeg skal altså afsted igen!

{ Backstage hos Self-Portrait showet, hvor Maybelline (og seje Marie Thomsen) stod for make-uppen }

Hektisk, kaotisk og fedt. Vi kom backstage til Self-Portrait showet og det var noget af en oplevelse – der var fart på og det var fedt, at se hvordan det foregik omme bagved! Efter vi havde været backstage kom vi ‘om foran’ for at se selve showet. Vi sad på første række og det var en fed, fed oplevelse, som jeg sent glemmer. Jeg sad overfor hende her, så jeg var måske en smule (okay, ret meget) starstruck.

{ Videre til næste show imens solen var på vej ned, big yellow taxies galore }

{ Jeg er vild med hende bag Emily! }

Næste show vi daffede videre til, var Jonathan Simkhai, hvor vi (ligesom forrige sted) var backstage for at kigge på make-up og negle. Maybelline var også inde over her, og det var virkeligt fedt at se professionelle make-up artister bruge den samme make-up, som jeg selv bruger derhjemme! Meget inspirerende, faktisk! Selve showet bestod af vilde silhuetter, vild stemning og masser af kendisser. Vildt at være med til! Jeg er SÅ klar på endnu en dag, New York!

Opdatering efter udgivelse og solopgang: det regner ret heftigt.

Udgivet i samarbejde med Maybelline.

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.