12/12/2015 – STONEMUSE

12/12/2015

Stonemuse_michelle_nielsen_6Stonemuse_michelle_nielsen_8Stonemuse_michelle_nielsen
Stonemuse_michelle_nielsen_5Stonemuse_michelle_nielsen_2Stonemuse_michelle_nielsen_3
Stonemuse_michelle_nielsen_4

AND IT WAS COLD

Jeg besøgte Den Gamle By i går. Og jeg havde det her på. Sammen med en tyk hue naturligvis. Og et tykt halstørklæde af uld. Det var fandme koldt. Alt for koldt. Jeg kommer nok ikke tilbage. Der var for mange børn. Og for mange efterladenskaber fra de mange heste. Skulle have haft mine varme støvler på. Har aldrig frosset så meget i mit liv. Nej tak.

Okay, ovenstående skrev jeg i går, da jeg var endeligt kommet hjem i varmen og stadig var lidt bitter over at have brugt penge og tid på at fryse i 4 timer og stå i kø ligeså længe. Men nok nok om det. I går havde jeg også det her på og jeg følte mig ualmindeligt meget tilpas i det. Det var nemlig ret pænt i det men det var alligevel meget blødt og super afslappet. Ret perfekt!

··········

TIMBALANDS

So, yesterday I wore this little ensemble and since I had to be outside for several hours, I was very very cold. I should definitely have been wearing the boots I walking talking about yesterday, am I right?

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

8 Comments
  1. Sidst jeg var i den gamle by, var der virkelig også mange børnefamilier, så tror også først jeg kommer igen når jeg engang selv får børn.
    Rigtig fedt outfit, ser ud til at være en virkelig lækker strik

    Frejjack.blogspot.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published.