10 webshop nyheder som kan gøre en kedelig regnvejrsdag lidt sjovere

Godmorgen fra hjemmekontoret og fra kop nummer tre. I dag, er vejret ualmindelig kedeligt og jeg er glad for, at jeg skal og kan være indenfor indtil i aften – i går var jeg på farten fra klokken otte om morgenen til klokken otte om aftenen – så det er simpelthen så skønt, at jeg har mulighed for at have vekslende dage!

Jeg har arbejdet igennem på det seneste og det skal belønnes, så derfor har jeg strikket en lille collage sammen med et par sager, som jeg overvejer at tilføje til min garderobe. Jeg var egentligt sikker på, at jeg ikke ville have leopard jakken fra Ganni (reklamelink) men jeg prøvede den forleden og nu kan jeg ikke få den ud af hovedet… Mon den er vandtæt?

Læs også: Endnu en ting som jeg ikke ‘burde’ gøre (og 8 seje efterårsjakker)

Reklamelinks: 1./2./3./4./5./6./7./8./9./10.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.