10 ting, som jeg har undret mig over denne uge

Hvorfor…

1. … bruger folk et selfie fra snapchat til deres profilbilleder på Facebook, Linkedin, på Instagram osv..? Man kan altså godt se, at I har pænhedsfilteret på.

2. … fik Burhan G lov til at lave det der nummer til P3 guld? Ok ok, det var ikke lige denne uge at P3 guld løb af stablen, men vi har ikke TV herhjemme, så jeg fik først set det forleden. Lol, det var var tåkrummende sjovt at se på.

3. … deler (mode) bloggere gerne 10 billeder af deres outfit i ét indlæg? Jeg behøver altså ikke, at se så mange billeder for at se dine sorte bukser og din sorte sweater.

4. … er det så dejligt nemt at pakke en taske til en weekendtur, men mega irriterende, at tømme selvsamme weekendtaske? Tøm og vask nu bare dig selv.

5. … fejrer vi ikke halloween lidt mere herhjemme? I Oslo var der kø ud på gaden foran udklædningsbutikkerne hvilket er lidt hyggeligt – og så synes jeg, at Lagkagehuset godt lige kunne lave en halloween-bolle, som minder om en fastelavnsbolle. Yndlings.

6. … kan man ikke få fastelavnsboller hele året rundt?

7. … bliver man så pokkers træt når man kommer hjem fra en ferie? Jeg trænger altid til et par dages ferie når jeg ER kommet hjem fra en ferie. I ved, så man lige kan få sovet ordenligt igennem, vaske tøj, gøre rent og sove lidt mere inden arbejdet kalder.

8. … skal det koste f*cking 122 kr. at tage toget i en 1 time og 5 minutter? Det er fandme røveri. I går var jeg på kontoret i Ikast, som jeg er et par gange om måneden, og det var dæleme et dyrt besøg. Små 244 kr. måtte jeg slippe for at tage på den lille tur.

9. … er sæderne SÅ beskidte i et tog? Og hvorfor er der altid et fedtet ansigtaftryk på vinduet? Altså til den pris, kunne de godt være lidt renere, tak.

10. … bliver man ikke tynd af pomfritter?

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

20 Comments
 1. Nr 3 og nr 4, så enig! Fatter heller ikke det der med mange fotos af det samme i bare liiidtt forskellige vinkler

 2. Med hensyn til fastelavnsboller skal du bare tage i kvickly (hvis det er dem med flødeskum i). Der har de valgt at give deres fastelavnsboller orange glasur og kalde dem ‘Halloween boller’ ;)

 3. Skyldig!! I nr 1…..

  Er sgu godt klar over, at man kan se der er Pretty-filter på….. men når alt kommer til alt, vælger de færreste et profilbillede som ligner dem ’til hverdag’ eller hvor den ubarmhjertige virkelighed skinner igennem…. så har det faktisk helt okay med det ;)

  1. Njah, det er mere sådan jeg tænker: “ej, ved I godt man kan se at I har et filter?” på og bliver lidt pinlig på deres vegne ;)
   Enig i, at man nok viser sig fra sin bedste side på sit profilbillede – men der er forskel på lave et slankere ansigt, store øjne og smal næse :)

 4. Jeg undrer mig over spisesteder, der ikke har en hjemmeside med deres menukort, men sølle Facebook side med lidt billeder en gang imellem…

  1. Enig, har jeg tænkt over mange gange! Bare en simpel side med menu og åbningstider, tak!

 5. Jeg er MEGET enig i nr. 7. Men oplever en blogger nogensinde det? Vælger en blogger ikke bare at holde fri den dag/stå op kl 10 og lige sætte en vask over.

  1. Jo, som en der arbejder hjemmefra, så er det selvfølgelig muligt. Min to-do-liste er dog ligeså lang som mange andres, så der skal op og arbejdes :)

 6. Det er sååå fint at de i Oslo fejrer halloween så meget, men når man er på vej hjem fra byen og møder klovne, spøgelser, skeletter m.v. kan man godt få en smuuuule noia.
  KH en der bor i Oslo.

 7. Du er selv ret god til nr. 3. Du tager ofte “1000” billeder af den samme ting og deler dem alle på bloggen! :D (eks. mad og dine nye vinterstøvler). Det er faktisk ret uinteressant! Jeg synes dog du får taget nogle gode billeder, men det er nok med 1-3 billeder! Det er så ærgerligt at du vælger at lægge så mange billeder op af det samme! Håber du tager min kommentar på den rigtige måde! :-)

  1. Jeg forstår ikke helt din kommentar hvis jeg skal være helt ærlig? Mener du at jeg viser for mange billeder i mine indlæg eller? Og hvordan med maden, er der for mange billeder i en opskrift eller?

   Du må mere end gerne uddybe.

   Let me know! :)

   1. Det jeg mener er, at jeg personligt synes der er for mange billeder af eks. maden. Det er måske lidt svært at vælge fra, når alle billeder bliver så gode, men jeg har det med at skippe posts, som er overvældet med billeder man kunne have undværet, da 1-3 billeder er nok. 1 billede siger jo mere end 1000 ord! <3 Hav en godt dag! :-)

    1. Hmm, tak for uddybning. Lige med opskrift indlæg, så synes jeg det er svært at skære ned fordi der både er en intro, en liste med ingredienser, en guide til udførelse og en afslutning. Uden billeder, så bliver det bare en lang smøre, så bruger dem til at adskille de forskellige ting.

     Håber det giver mening :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.