10 TING SOM JEG HAR UNDRET MIG OVER DENNE UGE #4

Hvorfor…

… kan man ikke bruge sine hjemmesko udenfor? Jeg har ENDELIGT fundet et par dejlige hjemmesko, men nu irriterer det mig, at jeg skal tage dem af når jeg ud af døren. Mine fødder er jo lige så dejligt varme! Betyder det, at jeg finde mig et par UGG boots? Åh, jeg er dæleme fristet.

… er UGG boots så dyre?

… glæder jeg mig altid til vintermånederne kommer men når de endeligt er her, så har jeg bare lyst til at blive indenfor og gå i hi, indtil grader ryger over 10.

… bliver ens julegaver aldrig ligeså flotte, som man havde forestillet sig? Hvert år, så tænker jeg, at NU skal mine julegaver være mega insta-worthy med glimmer, grene og det hele, men så lykkedes det ligesom bare aldrig. Oh, well, i år skal det være!

…  føles december så kort? Det er snart jul og jeg har stadig ikke pakket én eneste gave ind, okay, hmm, måske er det derfor mine gaver aldrig bliver helt pæne? Jeg er altid i tidspres, når jeg skal pakke ind men i dag, der gør jeg det – og det er også selvom Andreas har tømmermænd. Han skal med mig på både indpakningsindkøb og være med til at pakke ind. I’m mean like that. 

… feder pomfritter? En genganger, ja, men jeg elsker simpelthen de sprøde basser. I det mindste er de veganske.

… er alle handsker ikke mobil-venlige? Jeg bruger ikke handsker (endnu) fordi jeg ikke kan bruge min mobil imens jeg har dem på, og det resulterer i ret tørre hænder. Heldigvis har jeg fundet denne håndcreme, så mine hænder er ikke så tørre som de plejer at være. Endnu.

… er de mobil-venlige handsker så dyre? Andreas har købt et par (jeg fik ham overtalt fordi… #instragamhusband) og er virkeligt smarte. Men dyre! Nogen der kender et billigt alternativ?

… smager noget så simpelt som en toast så godt. Jeg har lige opdaget, at man kan få toast nede i Arla Unika butikken og jeg er allerede blevet lidt (for) afhængig. Generelt, så køber vi ikke ind til toast, for når man først går i gang, så kan man ikke stoppe… Så det må blive et par enkelte besøg hos Arla Unika, engang imellem.

… bruger jeg alle mine penge på mad? Jeg ved simpelthen ikke hvad min bankdame må tænke om mig, når hun kigger min konto igennem.

Indlægget indeholder affiliate.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.