10 ting, som jeg har undret mig over denne uge #2

Hvorfor…

1. … skal folk der deler billeder af deres MEGET modne banan altid skrive: “Sådan skal en banan altså se ud” og “Sådan smager en banan af MEGET mere”? Ja, ja, okay, men jeg kan personligt bedst lide den lyse og hårde banan.

Ok, det lød vist lidt sjofelt.

2. … er mel så fandens irriterende? Jeg ville gerne bage noget mere, men jeg kan ikke fordrage mel når man skal rydde og vaske op. Det sætter sig jo kluden, svampen og i min trøje. Er der mon et tip til det?

3. … så svært at bage gode boller? Jeg er en kegle til det og mine boller ender tit med at blive stenhårde og knastørre. Sommetider lykkedes det for mig, men jeg kan simpelthen ikke gennemskue hvorfor.

4. … skal piger altid være så dramatiske? Jeg har skåret en god håndfuld fra fordi det altid handlede om drama, drama, drama. Jeg har uden pis fået spørgsmålet: “Hvorfor liker du ikke mine billeder på instagram” og det har jeg sgu ikke plads til i mit liv.

5. … er avocado sådan en dyr frugt / grøntsag? Jeg ved ikke hvilken kategori den hører under.

6. … skal det være så frustrerende at kode en hjemmeside eller blog? Shit, STONEMUSEEATS tog pusten fra mig og det var endda kun den ‘nemme’ side ud af de to, som jeg er ved at bygge. Jeg har forresten engang brugt TRE hele timer på at kode en sort streg på min første blog. I kid you not. 

7. … elsker smager smør så godtt? Jeg har købt smør (og det gjorde jeg altså i dag) til noget risengrød og halvdelen af pakken er allerede væk. Jeg ved ikke hvor det er blevet af, men det er helt sikkert mig der har spist det. Andreas godt lide at spise brød og boller uden nogen form for smør på. Han er alt for mærkelig.

8. … er sneakers kun pæne, de første par gange man bruger dem? Jeg er så bange for at gøre mine beskidte, at jeg kun bruger dem i absolutte nødstilfælde. De skal jo være phressssh, ikke?

9. … er hjemmesko så, så pokkers dyre? Apropos sko, så har jeg ledt og ledt efter et par hjemmesko, og jeg kan kun finde nogle til omkring 1000 kr. Jeg har lidt svært ved at give så meget for sko, som jeg bare skal traske rundt i derhjemme og hvor Andreas nærmest er den eneste, som får lov til at kigge på skønhederne. Sko til 1000 bananer skal sgu da vises frem!

10. … bliver man ikke tynd af pomfritter? (Jovist, der her er en genganger fra sidst men for pokker hvor jeg elsker pommes!)

Læs forrige indlæg: 10 ting jeg har undret mig over denne uge #1

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

18 Comments
 1. Nu ved jeg ikke, hvor meget du er villig til at give for et par hjemmesko, men jeg har de her fra Shepherd: http://www.shepherdshop.dk/shop/shepherd-annie-hjemmesko-712p.html, og de er helt fantastiske og dejligt varme! Og så synes jeg faktisk, de er meget pæne. Det tæller nemlig også i min bog :-P

  Men jeg har også et godt øje til de her: http://www.shepherdshop.dk/shop/shepherd-lina-hjemmesko-584p.html – dem må det blive, når de andre er slidt op ;)

  1. Nej, de første du har linket til er liiiiige sådan nogle som jeg har kigget på og så er prisen heller ikke helt slem :)
   OG de har dælme også mandemodeller – vil virkeligt gerne finde et par til både Andreas og jeg :P

  1. LOL! Kiggede på dem i går – har du dem?
   Blev i tvivl om de stadig var lækre efter man har brugt dem i noget tid. De er jo ret billige :)

 2. Cool indlæg.. Med hensyn til hjemmesko så skal du simpelthen forkæle dig selv og købe et par fra glerups. De koster 500-600kr men de er alle pengene vær. Min lever nu på 3 år og ELSKER dem..!! Inden i æske står fra faktisk at de er vanedannende og de har sku ret.. Og elsker by the Way at jeg nu har brugt 8 linjer på at lov prise et par hjemmesko

  1. Dem må jeg lige få tjekket ud!

   Og ha ha, det er fedt at se, at kommentar-feltet KUN handler om hjemmesko. Det er vist noget vi er flere der tænker over :D

 3. Aldi har billig avokado – 3 stk. i en pakke til 15kr. Tit er de på tilbud også er de endnu billigere – de er udemærket. Spiser dem selv i hvert fald ;)

  1. Tak for tippet! Prøver at svinge forbi i dag – det er jo næsten halv pris i forhold til SuperBrugsen! :)

 4. Når jeg bager og der sidder dej-rester på bordet efter, plejer jeg at drysse lidt mel på, så det bliver tørt og så nulre på bordet, til det hele har løsnet sig. Giver det mening? Så kan man bare feje det af og vupti, lige tørre over bordet med en klud. Sidder der lidt rester tilbage, som ikke kunne nulres af tager jeg det med vand, lidt sæbe og opvaskebørsten, IKKE kluden. Puha, klam dej på kluden er det værste :D

 5. Dine boller bliver hårde fordi du putter for meget mel i. Når du stiller dejen til hævning, skal den være klistret. Du må ikke ælte dejen efter hævning. Husk at efterhæve bollerne i 30 min inden de kommer i ovnen.

 6. I fakta og Føtex har de ofte avokado i net til cirka 25 kroner, hvor der er 5-6 i og det er som regel muligt at finde net med 6, hvor minimum 2 er helt modne og resten bliver det hurtigt :-) så er styk-prisen ikke så dyr!

 7. For hjemmesko tjek Go! Sko i Jægergårdsgade – de har nogle fine uld-nogle til 369,- :-)

 8. Til 8 og 9: Så 8. på med et godt lag imprægnering til tekstil sko, og så 9 smut i DEICHMANN og køb dig et par lækre sutsko til ingenpenge (der kan du også købe sprayen til, at imprægnerer skoene) så det er jo win/win! xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.