Har du også en kvartlivskrise?

En krise i en alder af 25, ja, det kan man faktisk sagtens have. Har jeg nogensinde nævnt min alder for jer herinde? Svaret er nej og det er simpelthen fordi, at jeg ikke føler, at min alder passer til mig og hvor jeg jer i mit liv.

Jeg går ofte lidt i panik over hvor gammel jeg rent faktisk er og forleden fik jeg dem ned på papir. Eller på blog, er det vel. Læs med nedenfor og så håber jeg virkelig, at I kan relatere:

Læs også: 10 tegn på at du er kedelig (who can relate)

1. Du benægter din alder

Selv har jeg været 22 i et par år nu og det bliver jeg lidt endnu kan jeg godt afsløre. Inderst inde føler jeg mig som en 20-årig, som ikke helt har styr på alting men den alder er der ingen der tror på, at jeg er, så derfor er jeg landet på 22.

2. Og du hader at holde fødselsdag

Personligt prøver jeg for alt i verden at undgå den, men det er som om den kommer hurtigere og hurtigere for hvert år der går.

3. Kedelige ting er blevet lidt sjovere

Findes der noget bedre end et gulv, som lige er blevet støvsuget? Nej, det tror jeg ikke.

4. Du går lidt i panik

Når du tager dig selv i at lyde lidt gammel når du fortæller om gamle dage og om hvordan dine tømmermænd kun er blevet værre med alderen, så du vil måske hellere blive hjemme denne weekend.

5. Du går også lidt i panik når det slår dig at du har nået den-der-alder

Da jeg var yngre, så var jeg sikker på at jeg ville have to børn som 25-årig. Det havde min mor vist (tror jeg nok, har sgu ikke helt regnet på det) og det virkede bare som så langt ude i fremtiden. Nu hedder alderen 30, i stedet.

6. Dine bedsteforældre eller forældre begynder at spørge til børnebørn

Okay, mine forældre har ikke spurgt direkte endnu men jeg er da begyndt at få kommentarerne, som lyder nogenlunde sådan her af min mor: “Ja, så har vi bygget et ekstra lille hus rum bagi. Det er bare sådan lidt nemmere hvis du nu kommer med en lille baby på skødet” eller “Ja, næste jul, så har du måske en lille en med”. Nej, bare nej.

7. Du kan ikke spise burger og pomfritter hver dag længere

Ja, det er sørgeligt men sandt. Meget sørgeligt.

8. Når du skal i byen, så skal det virkeligt være en god fest

Jeg kan ikke holde til at drikke længere, jeg bliver nemlig så dårlig dagen efter, så når jeg finally vælger at tage i byen, så skal det virkeligt være en af de der gode fester. Mit nytårsforsæt i år var forresten at have et mere åbent hjem og invitere flere på besøg og holde flere middage – det har jeg virkeligt fået gjort noget ved i år og det føles skønt.

9. Du priser dig lykkelig for at have (lidt) ældre veninder

For så kan du ikke brokke dig over din alder i deres selskab. I hvert fald ikke uden at få svar som lyder nogenlunde sådan her: “Åh hold kæft, du er jo så ung. Jeg ville sgu ønske det var mig”.

10. Im not a girl. Not yet a women….

Sangen giver da lidt bedre mening nu, synes I ikke? Lyt med og velbekomme.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

24 Comments
 1. ØV!! Hvor er det bare sandt ;(
  Jeg er det hele samme sted i mit liv !
  Jeg prøver at bilde folk ind at jeg faktisk er 20 og det plejer at virke ! Hihi hvor sørgeligt …

  /Cecilie

  1. Ha ha hvor godt! Jeg er meget glad for at høre at jeg ikke er alene her ;)

 2. Tak, TUSIND tak! Det var lige det jeg havde brug for at læse. Jeg går selv og småpanikker for tiden, og hvor din mor måske ikke er tydelig med hentydningerne, så er man ikke i tvivl om at min mor synes det er MEGET mærkeligt at jeg har været single i 4 år.. Kvartlivskrise, den vil jeg til at bruge!

 3. HAHAHA!! Jeg er flad af grin. Selv er jeg 21 (not…), undgår min fødselsdag og frygter allerede for den 1. januar, der højst sandsynligt bliver tilbragt i fosterstilling.. Og nåå ja, har lige gjort min ovn ren, og er ikke ked af at indrømme, at det er virkelig tilfredsstillende!

  1. Ha ha jeg er mega glad for at du kan relatere!

   Uh, med ovnen. Der er sgu næsten ikke noget bedre når det er gjort… Eller hvis brusekabinen har fået en tur #wild.

  1. Definitely! Og jeg glemmer hele tiden hvor ung du er……… Tror ikke vi kan være friends anymore.

 4. Det er desværre tusinde gange sandt, og jeg lover dig..det bliver kun værre efter 25 :/ Som i at ALLE punkter bliver værre! (Det er gået fra at min mor plejede at sige “måske kommer der en baby næste år” til at hun nu siger “jeg bliver nok aldrig mormor”…tak mor!).

  1. Hahahahahahah JEG ER VILD MED DET!!!!! Undtagen det med at det kun bliver værre efter 25……..

   1. Hahaha! Jeg tror man bliver nød til at finde opturs-tingene ved at blive 25 og derover ;) Der må sgu da være noget! Glædelig jul :)

     1. Hmmm….jaaamen…altså jeg synes at jeg er mere ligeglad med hvad andre synes om mig, så en opturs-ting: man hviler mere i sig selv! OG man bliver færdig med uddannelse og får flere penge til tøj..og kaffe…og mad..! (Og så begynder man at studere igen og kan nasse på kæresten, haha). Er det ikke ok optur?

 5. Jeg har det på samme måde! Det gik for kort tid siden op for mig, at jeg snart bliver 24. 24! Burde man ikke have styr på sit liv og være voksen og sådan? Jeg er ikke voksen. Ikke sådan rigtig. Og det hjælper ikke på det, at min ældste lillebror lige er blevet 20, og min yngste lillebror er blevet lige så høj som mig. Kvartlivskrise, det er helt sikkert mig!

  1. Jo, det mente jeg i hvert fald da jeg var teenager?! Måske vi bare skulle blive enige om at man er voksen når man får et barn? ;)

 6. Jeg har været meldt ind i en akasse i et halvt år. Så truer voksenlivet for alvor! Der er bare så trygt og rart på universitetet haha

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.