10 tegn på at du er kedelig (who can relate)

du er kedelig

.. og at du inderst inde elsker det. Du ved du er kedelig når:

1. ..tanken om at tage på festival giver dig gåsehud.

2. ..dine venner aflyser en aftale i sidste øjeblik, gør dig glad. Nu har du jo en hel aften uden planer, som du kan bruge hjemme i sengen. *Tænder lige Netflix*

3. ..du tager dig selv i at se Voice Junior genudsendelser en sen lørdag aften og ikke er bange for at sige det højt. Der skal selvfølgelig også stå en skål slik på bordet.

4. ..tanken om en koncert, hvor du skal stå op en hel aften, giver dig ondt i nakken.

Læs også:

5. ..du fravælger at tage ned i byen for at shoppe en lørdag formiddag, da der er alt for mange mennesker og du bare gerne vil kunne gå i fred.

6. ..du prioriterer dine 100 kroner til Netflix og derfor dropper frokosten med en veninde.

7. ..du glæder dig til at komme hjem hver dag. Bare for at kunne smide bukserne.

8. ..du siger ting som: “Åh, klokken 19.30 er lidt for sent for mig. Kan vi ikke mødes klokken 16 i stedet?“. Dette sætning ytrede jeg faktisk selv i onsdags.

9. ..du fravælger en café (hvor du faktisk godt kan lide panini’erne) fordi musikken simpelthen er for høj. Gæt selv, hvilket sted jeg snakker om her?

10. ..du får total optur over at sidde og skrive mærkelige lister. På en halvsen lørdag aften.

All right, det var de 10. 10 tegn på du er kedelig. Jeg er et meget socialt menneske. Ingen tvivl om det og jeg elsker at gå til arrangementer. Jeg er fandme også det kedeligste menneske i hele verden, sommetider. Kan I mon nikke genkendende til noget på listen? Uh, det håber jeg sgu.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

24 Comments
 1. Haha, genkender mig selv! Er vild med at feste, når jeg først kommer i gang – men netflix og sofa trækker altid;)

  1. Det er præcis det samme med mig. Festen skal også virkeligt være god for at kunne holde på mig ;)

 2. Jeg glæder mig næsten altid mere til dagen efter en fest, hvor jeg med god samvittighed kan sidde med junkfood og netflix, og slet ikke røre mig ud af stedet. ;)
  Men, jeg genkender mig selv rigtig mange steder på den liste, haha!

  1. Haha ja ikke? Så er man virkeligt lovligt undskyldt når man bare gerne vil junke den og se TV ;)

   Men super dejligt at høre, at jeg ikke er alene!

 3. Haha story of my life… Nu har jeg to børn og det begrænser det vilde liv lidt, men stadig… Min yndlings weekend består af lige dele viaplay, Netflix og en god krimi. Får tics af bare at tænke på at skulle deale med tømmermænd og deslige!

  1. He he jeg er meget glad for at du kan relate ;)
   Uh, det der beskriver min søndag ret godt….

 4. Kender det aaaalt for godt! Gudskelov at andre er lige så kedelige som jeg er, man føler sig så nedern nogle gange. Men gud hvor er en aften uden planer bare noget af det bedste!

 5. Jeg er A-menneske, så jeg prioriterer KLART ting om dagen/eftermiddagen frem for om aftenen. Om aftenen skal jeg bare helst slappe af, og det skal i hvert fald ikke være senere end 22, for så skal mormor her altså i seng :-D
  Kedelig er til gengæld et virkelig negativ-ladet udtryk, og hvis det er noget du godt kan lide, bør du jo ikke kalde det kedeligt. Det handler vel mere om, hvor og hvordan man bedst lader op :-D Og om man er kedelig eller ej, så tror jeg virkelig de færreste holder af lørdag på strøget/og omkring i Aarhus, gisp :-o

  1. Haha jeg ville ønske at jeg selv kunne gå i seng så tidligt, men det kan jeg sgu ikke. Den er allerede halv elleve men jeg sidder og svarer dig ;)

   Rigtigt med ordet kedeligt, det var bare for at lave det sjov med det hele. Og det kan godt være andre ville bruge ordet kedelig om mig sommetider, men jeg elsker det sgu.

   1. Og af en eller anden grund ender jeg altid oppe i byen om lørdagen og jeg bliver forfærdet hver gang….

 6. Hahaha du er så kav! Nordjysk ord som jeg håber nogen kan forklare dig :-D Jeg er sådan der. For sygt sådan der. Ses vi i næste uge i København btw?

  1. Jeg har heldigvis hørt kav et par gange ;)
   HVILKEN DAG TAGER DU TIL HOVEDSTADEN?

 7. Haha, lyder så meget som mig! Kan seriøst sagtens bruge en hel weekend i sofaen uden at lave andet end måske lige købe lidt ind, en lille tur i butikker, og ellers bare glo fjernsyn/netflix – og jeg elsker det :-D

 8. Åh, så hyggeligt post, Michelle! Jeg kan helt sikkert genkende mig selv i mange af punkterne! At smide bukserne efter en lang dag og hygge sig i sengen med netflix er altså noget af det bedste!

 9. det er den sjoveste liste jeg længe har læst.. Men også en hvor jeg kunne nikke genkendene til en del ting, nok også derfor jeg synes det var så sjovt..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.