fbpx

10 tegn på at du er afhængig af kaffe (gimme dat joe)

I går, delte SMAG AARHUS et interview med mig. Det handlede om kaffe. Faktisk byens bedste kaffe og i artiklen, der linkede de til denne kaffe liste, som jeg lavede for et par år siden efterhånden. Selvom den har et par år på bagen, så kunne jeg ligeså godt have skrevet det i dag. Læs med!

10 tegn på du er afhængig af kaffe

10. Kaffe er det allerførste du tænker på når du slår øjnene op. Og din allerførste sætning plejer også at handle om kaffe, såsom: “Det er din tur til at tænde” og “Har vi mere mælk?”

9. Du elsker følelsen af den lette hjernebanken du får, når du har fået lidt for meget kaffe. Eller. Er det bare mig? To kopper god kaffe og følelsen er der med det samme.

7. Du synes at Nescafe er synd og undgår det for alt i verden.

6. Din kæreste, roommate eller familie VED når du ikke har fået din daglige dosis morgenkaffe. Ja, altså jeg ved ikke helt hvordan, men Andreas ved altid, hvis jeg ikke har fået kaffe endnu.

Læs også: Lær noget nyt hver dag (om aftenen, når du vasker dit ansigt)

afhængig af kaffe

Gimme dat joe

5. Du bruger lidt for mange penge på byens kaffebarer, og prøver ofte at købe kaffe forskellige steder hver gang, så baristaerne ikke opdager hvor meget kaffe du rent faktisk køber.

4. Og når du går ned ad gaden, så tænker du ofte for dig selv: “Ham der har jeg da set før. Jeg kender ham da, gør jeg, ikke?” hvorefter det så går op for dig at grunden til at han virker bekendt, er fordi han arbejder på den lokale kaffebar, rundt om hjørnet. (Dette er sket for mig SÅ mange gange efterhånden!)

3. Kaffe uden koffein? Nej, det kommer aldrig til at ske.

2. Dine veninder ved, at kaffe er nemmeste måde at gøre dig glad, så de køber en masse kapsler til din Nespresso-maskine i fødselsdagsgave og nogle flotte kopper, som du kan drikke kaffen i. (Opsummering af min fødselsdag sidste år.)

1. Du synes næsten at du ser endnu bedre ud når du har en to-go kaffe i hånden; sådan en kaffekop komplimenterer dig altså bare.

Følg mine kaffe eventyr på Instagram.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

14 Comments
 1. Det er jo mig det der! Har en nespresso, en stempelkande, en kaffefilter dimmer og nes. Man skulle da for guds skyld ikke løbe tør! Amen og Familien ved det; fik nattøj med teksten “i need my morning coffee” til jul ;)

  1. Haha Lise. Spot on! Det punkt med de mange maskiner skulle jeg jo lige have skrevet på. Du har ligeså meget udstyr til kaffe som mig, jo! ;)

 2. Oh my gawd…
  Troede jeg var alene. Har seriøst det hele. Nespresso, stempel, nescafe, og drømme om en ægte espressomaskine..
  En kaffekop i hånden FÅR alle til at se bedre ud.. Hvodan skulle vi ellers også holde hænderne varme i denne kulde?
  Hvilket sted i Aarhus er dit favorit spot?

  1. Yes! Det er jeg faktisk glad for at høre! Så er jeg ikke helt alene ;)
   Åhhh, det svinger lidt – men favoritterne lige nu er Bills og Go’ Kaffe. Synes måske at La Cabra er lidt overvurderet (og der er aldrig plads). Hvilke er dine favorit steder?

    1. Åh, Great Coffee har jeg aldrig været forbi. Det for dårligt, ha ha.
     Eller jeg gik derind hvor baristaen bød på kaffe med danskvand, hmm .

 3. hahahaha , grinede hele vejen igennem. men eh, det lyder ikke helt sundt :) en lettere hjertebanken efter kaffe ? :) tror bare jeg holder mig til te :)

  1. Dejlig at høre og jeg ved ikke lige…. Synes det er skønt! ;)
   Kan lige mærke når jeg får liiiiiidt for meget.

 4. Det er så rigtigt det der! Jeg får rabat på Baresso i Aalborg storcenter, og for et par måneder siden begyndte baristaerne at trykke rabatten ind uden at skulle se mit rabatkort…. så har man virkelig været der for mange gange haha, og det er også lige før de ved hvad jeg skal have på forhånd…. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.