10 TANKER JEG FIK IMENS JEG SÅ DET FØRSTE AFSNIT AF PARADISE HOTEL

Så er Paradise Hotel simpelthen tilbage og jeg tænkte, at det kunne være relevant (og lidt sjovt) at dele det her indlæg fra forrige år, som jeg delte efter Andreas og jeg, havde boet på Skodsborg Kurhotel. Vi havde (for én nat) et TV med ægte, gammeldags kanaler og så blev vi jo nødt til at se det, ikke sandt? Nu er Paradise tilbage og ja… Læs med:

10. Okay, så der bliver stadig vist Paradise. Jeg troede lidt at det løb var kørt og hvem gider overhovedet se det der?

9. Hvorfor ser jeg det her?

8. Ad, skal de virkeligt allesammen kysse med hinanden ved første møde? Hvorfor synes de ikke at det er ulækkert eller mærkeligt? Ved de slet ikke at de kan få herpes, forkølelsessår eller noget som er værre?

7. Selvfølgelig er ham der er fra Randers. Og hende der.

6. Er Rikke seriøst stadig vært? Det må da blive så kedeligt i længden, men okay, hun har en virkeligt lækker farve og så kommer hun også til Mexico hvert år.

… Ok, jeg forstår det faktisk godt.

6.1 Rikke er vist den pæneste på hele hotellet.

5. Ej, Andreas. Se, de ligger allerede under dynen sammen!

4. Er de fester virkeligt så sjove? Det ser jo virkeligt kedeligt ud at danse i et stort, lyst lokale – og bliver der overhovedet spillet musik? Det ligner at det er noget som TV3 har smidt over.

3. Jeg er for gammel til det her lort. Sådan virkeligt for gammel.

3.1 En trekant?

2. Jeg glæder mig til at se det i morgen.

1. Hvorfor bliver det vist så sent? Jeg skal jo sove for pokker.

Gamle dame.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

4 Comments
 1. Årh søde dig, elsker din blog at følge med. Men bliver lidt træt og irriteret over at læse indlæg med stavefejl og manglende kommaer. Det virker som noget sjusk og hurtig bikset indlæg. Du er så dygtig og profesionel. Læs nu dine indlæg igennem inden du udgiver dem så de ik er fulde af fejl. Øv lidt brok for mig, men ikke første gang jeg ser stavefejl . Self er det menneskeligt at fejle , og det skal ik være en dansk stil du skriver . Beder bare om de almene fejl. :( håber ik du misforstå mig og bliver stødt, knus

  1. Hej Heidi! Alle kommentarer er velkomne og jeg kan sagtens følge dig lidt her. Især den første sætning er lidt snøvlet og lang – og skrevet inden min morgenkaffe ;)

   Klem

 2. Har faktisk læst et sted, at de ikke må spille musik på hotellet (noget med støj osv). Var vidst en tidligere deltager der havde udtalt sig omkring festerne. Rimelig dødssygt at tænke på Ser det dog heller ikke længere. Næhh, har faktisk ikke set det siden Gleager, Nick og Frederik Lilja tiden – så kan godt følge mange af dine første tanker

  1. Ej, men det giver jo SÅ meget mening! Det ser så kedeligt ud!
   Jeg er heller ikke helt på Paradise (stoppede efter Amalie sæsonen) men jeg kan ikke lige lade være med at kigge. Bare lidt! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.