10 sorte jumpsuits til sommerkufferten

I et stor butik i Los Angeles fik jeg forvildet mig hen til udsalget og der fandt jeg verdens fineste jumpsuit, som var sat ned med 72%, ja, 70 var åbenbart ikke nok, så prisen var sat ned med 72%. Fint med mig! Det er egentligt ikke mange jumpsuits jeg ejer, men for pokker, hvor jeg synes, at de er smarte – og uanset om de med lange ben eller korte ben – for man smider dem bare i rejsekufferten og så har man et helt sæt.

Nedenfor har jeg samlet 10 jumpsuits, som jeg overvejer at klikke hjem. Nu hvor jeg har et jumpsuit med lange ben, så overvejer jeg at klikke nummer 2 eller nummer 9 hjem. Så fint et mønster, altså.

Læs også: Vores ‘boathouse’ i Los Angeles – et sted man KUN kan finde gennem AirBnb

Reklamelink: 1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
  1. Hvor er de fine! Ja man kan altså finde nogle vilde tilbud i USA – ikke nok med at deres priser er billiger end i dk, så kører de også de vilde outlets! Me like :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published.