10 guilty pleasures – åh – mon I kan nikke genkendende til nogle af dem?

Det håber jeg, at I kan! As we speak, så er jeg faktisk på vej til hovedstaden for at optage endnu et afsnit med Danica og I kan tro, at jeg glæder mig! Det er simpelthen så hyggeligt at gå ‘snakket’ sine tanker igennem, et par gange om måneden og lige få et andet perspektiv på det man går og tænker over. Det her afsnit blev ret hyggeligt, men når vi optager fremover, så skal vi helt sikkert have mere fokus på lyd; den kan nemlig godt blive bedre og jeg sidder og bliver helt irriteret, når jeg redigerer podcasten efter vi har optaget. Så. Hvis der er nogen af jer, som har forstand på lyd, så hører jeg gerne fra jer!

 

Da vi optog det her afsnit, var Danica på besøg i Aarhus og fordi at jeg havde haft en perfekt dag (og hun var klar til at feste i smilets by) så var vi i et skønt humør, da vi optog det her afsnit. Det blev derfor lidt af et hyggeafsnit og i det, kommer vi lidt ind på nogle af vores guilty pleasures og vil godt afsløre, at vi nævner bla.a. Fie Laursen og halvdårlige amerikanske reality serier.

 

Lyt med her:

 

Hvis jeg lige skal komme med et par disclaimers i forbindelse med det her afsnit, så vil jeg gerne undskylde alle mine bandeord. Jeg har fået lidt høvl for, at jeg kommer med så mange af dem, men jeg vidste slet ikke at det var noget jeg gjorde. Det er jo noget af det fede ved det her – jeg kan høre mig selv på bånd – og ændre det (eller forsøge at ændre) de ting, som jeg ikke kan lide eller gerne vil blive bedre til. I’ll try!

 

Læs alle indlæg om vores podcast lige her. Husk også at give os nogle stjerner i Itunes, hvis I har lyst til det. Det ville betyde så, SÅ meget for os! Vi lyttes ved i næste uge, hvor lyden forhåbentligt er bedre og hvor bandeordene måske, måske ikke, er på et minimum.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
  1. Ej, jeg vil bare lige hurtigt knytte en kommentar til det med bandeordene. Det var på ingen måde slemt eller forstyrrende i dette afsnit, så det skal du altså ikke beklage. Det var et meget underholdende afsnit :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.