Verdens bedste app til typen der går (alt for) meget op i sit instagram feed – STONEMUSE

Verdens bedste app til typen der går (alt for) meget op i sit instagram feed

Don’t we all? Eller er det bare mig? Da jeg var i New York, så gik jeg rundt som en preacher og forsøgte at få alle over på ‘UNUM’ appen, som er verdens bedste app at bruge, hvis man som mig, går meget op i sit instagram feed. Med app’en har man muligheden for at se, hvordan ens nye opslag ser ud sammen med sine andre billeder, inden man udgiver det.

Læs også: 5 tips til et flottere instagram feed

 

Hvordan virker app’en så?

Jeg redigerer mine billeder som normalt (hvilket sker i VSCO, hvis I er interesserede) og så gemmer jeg dem på min mobil, og uploader dem så i UNUM app’en, hvor alle mine seneste billeder fra instagram er blevet hentet af app’en. Herefter uploader jeg så alle de billeder, som jeg overvejer at lægge og på instagram, og så kan jeg rykke rundt på dem og se hvornår de skal komme op, eller om de skal ændres, for at det passer bedre. Jeg kan også midlertidigt fjerne et billede i UNUM app’en, så jeg kan se hvordan det ville se ud hvis jeg valgte at slette billedet. Pisse nørdet, men pisse fedt, og jeg vild med udseendet af mit feed.

 

App’en er gratis og man kan kan meget mere end det her, men det her var blot en lille introduktion til app’en. Jeg skal nok gå mere i dybden en anden gang, da den simpelthen kan så meget.

 

Hav en skøn fredag!

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.