The copper clock – STONEMUSE

Så er uret kommet op på væggen – og i min ivrighed for at få det op, glemte jeg at komme batterier i. Derfor går det ikke og jeg kan desværre ikke fortælle jer om det tikker højt når det går. I er mange der er spurgt meeen jeg kan da fortælle jer at urene lige er blevet restocked i min lokale Tiger biks og det er da altid noget, ikke? Nåmn, nu vil jeg hoppe ned i byen for at spise morgenmad og lede efter überstærk kop kaffe eller to. Ha’ en dejlig morgen derude!

The clock is finally up on the wall. I forgot the batteries though. To typically me but it’s pretty, right? 

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

SHOWHIDE Comments (8)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Want to know more about me? Then just visit my 'about me' page and if you wanna send me an e-mail, please check out my 'contact' page. Got any questions? Then I'm always available in the comment sections but I've also created a 'FAQ' page where I've answered some of the most common questions.