Status på livet og et spørgsmål – hvordan kommer man over en skriveblokade? – STONEMUSE

Status på livet og et spørgsmål – hvordan kommer man over en skriveblokade?

Så skete det sgu. Efter at have blogget i over 5 år, så er jeg sgu blevet ramt af en vaskeægte skriveblokade og det er altså aldrig sket for mig før. Jovist, jeg har haft et par pauser i forbindelser med ferie, design skift (sådan nogle plejer at sætte en stopper de skriveblokader, som måtte være under opsejling, men jeg elsker stadig mit blogdesign lige nu, så det vil jeg ikke lave om på) eller små, planlagte pauser, hvor jeg selv har valgt slukke for computeren for en stund.

Denne gang, er min hjerne bare tom. Når jeg slår computeren op om morgenen, så kommer der ingenting ud og det har jeg aldrig nogensinde prøvet før! Det er vist både en blanding af at jeg ikke føler at jeg har noget ‘vigtigt’ på hjerte, men jeg tror også, at det er lidt ligesom med træning – det er simpelthen svært at komme igang igen – når man først har taget en pause. Nu træner jeg ikke (you can’t make me!) men jeg kunne forestille mig at det var sådan det hang sammen sommetider!

Læs også: Mangler du hjælp til udvikling, uddannelse eller arbejde?

En opdatering på vores ‘liv’
Det lyder måske vildt at komme med en opdatering på vores ‘liv’ men ikke desto mindre, så tror jeg, at vores boligsituation har noget med det hele at gøre. Kontrakten er underskrevet og lejligheden er sat til salg – og selvom jeg stadig elsker vores lille hule (som har været vores i over 8 friggin’ år) på 58 kvm – så vil jeg bare gerne afsted lige nu! Kender I ikke det? Der er som sådan ikke noget galt med hvor vi er nu, men jeg er bare så klar til det her ryk, at jeg nærmest er utålmodig når jeg er derhjemme. Til de er jer, som allerede har spurgt på instagram og sågar på mail, så kommer jeg ikke til at dele salgsannoncen på vores lejlighed herinde – det bliver ligesom lidt for tæt, hvis I allesammen skal ind og kigge på hvordan vi bor og hvad vi skal have for vores hjem – og jeg ser egentlig helst, at de som kigger ind forbi annoncen rent faktisk er interesserede købere.

Hvad så nu? 
Jamen i stedet for at slå mig selv i hovedet over at jeg ikke kan få produceret noget ordenligt indhold herinde, så lukker jeg bare bloggen ned. I en periode. En kort periode. Tænker at være tilbage igen på tirsdag med nyt, sejt indhold og en hjerne, samt et par fingre, som har lyst til at skrive.

Læs også: Dét skal vi fejre i aften (og 3 skønne cocktail opskrifter)

Okay, det var blot en lille opdatering på det hele og så snakkes vi ved i næste uge. Forhåbentligt tidligere, selvfølgelig, hvis jeg kan få min mo jo tilbage inden.

I kan evt. læse nogle af mine yndlingsindlæg imens jeg er på hiatus, lige her: har personlige blogs overhovedet en plads i 2017?kender du også par stykker som deler lidt for meget på instastory?4 skønne (og instagram venlige) steder man skal spise i Københavnpå tøjstativet – 7 nye garderobe favoritterrejseguide til Los Angeles – et hyggeligt hotel midt i Hollywood og de 25 bedste serier på netflix – den største guide til netflix (sommer 2017).

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

6 Comments
  1. Hej, Michelle. Hvis i flytter, så er der måske en sansynlighed for at I vil sælge det sorte marmor-bord du fandt på loppe-markedet? Det kunne jeg godt tænke mig at købe ihvertfald, såfremt det er muligt :)

    1. Hej! Hmm, tror ikke vi sælger det, og der er også kommet et ret stort ‘knæk’ på det, så det er nok ikke meget værd alligevel :)

  2. Uanset knækket, er jeg stadig frisk på køb. Kan altid dækket det med nogle blomster. Har købt en dusty pink sofa, og der mangler et marmor lig det, så du må gerne skrive hvis du ombestemmer dig, Michelle. Jeg bor ved Åboulevarden, så kan måske selv hente det også :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.