Smoothie med jordbær og basilikum – STONEMUSE

Smoothie med jordbær og basilikum

Min morgenmad i går var rigtigt god og rigtigt smuk. Morgenmaden var egentligt ret simpel men det som gjorde morgenmaden ekstra god var mine nye, flotte skåle fra Søstrene Grene. Som I måske har set på min Instagram, så har jeg fået en hulens masse smukke sager fra Søstrene Grene’s nye kollektion som kommer i butikkerne d. 10 marts og jeg glæder mig til at vise jer endnu flere ting. Det hele er simpelthen så smukt! Her er mine favorit fra kollektionen skåle og nu til selve opskriften:

Du skal bruge:
200 g frosne jordbær
200 g frossen mango
100 g frosne blåbær
2 dl vand
1 par basilikum blade
Granola fra Det Gode Liv (som jeg har skrevet om tidligere)

Smoothie med jordbær og basilikum 2Smoothie med jordbær og basilikum 4

Kom alle ingredienserne i en blender og blend i et minut eller indtil blandingen er helt cremet. Spis med granola, basilikum og husk nu kaffen! I opskriften her er der nok til to personer, så det er en god ide at dele den i to, hvis man kun er én person.

Der er måske nogen, som synes det er mærkeligt at spise basilikum til morgenmad men jordbær og basilikum, er noget nær den bedste kombination i verden, så det skal I altså prøve hvis I ikke allerede har.

Smoothie med jordbær og basilikum 3
Smoothie med jordbær og basilikum
Udgivet i samarbejde med Søstrene Grene

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

SHOWHIDE Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Want to know more about me? Then just visit my 'about me' page and if you wanna send me an e-mail, please check out my 'contact' page. Got any questions? Then I'm always available in the comment sections but I've also created a 'FAQ' page where I've answered some of the most common questions.