Hmm, smager ‘instagram-venlig mad’ egentligt bedre end ‘almindelig’ mad’? – STONEMUSE

Hmm, smager ‘instagram-venlig mad’ egentligt bedre end ‘almindelig’ mad’?

Her til morgen krydser jeg fingre. Jeg krydser fingre for, at den rejse, som Andreas og jeg længe har snakket om bliver til virkelighed inden længe. Jeg vil gerne afsted næste måned, men først, så er der en hulens masse ting, som vi skal have på plads. Har vi råd? Vi har lige været i Japan, er det ikke for mange ’store’ ture vi så får taget? Har vi tid? Det er mest ham, som overvejer det sidste på listen, da han er en masse om ørene, imens jeg altid kan hoppe på en flyver og tage afsted. Jeg er heldig på den måde.

 

Okay, nu siger jeg det bare. Andreas og jeg er ved at planlægge en tur til Los Angeles, og som altid, så gennemtrawler jeg nettet for gode og pæne spisesteder, fordi vi begge er foodies og fordi god mad bare er vigtig for sådan en tur. Det er jo med at finde alle de seje restauranter som serverer mad, som man ikke kan få i lille Danmark! Jeg vælger næsten altid restauranter udfra hvordan deres mad ser ud på instagram og i min søgning kom jeg til at tænke over noget à la: “smager ‘instagram mad’ egentligt bedre end ‘almindelig’ mad?” og der er jeg faktisk tilbøjelig til at sige ja, er jeg kommet frem til. Det gør det i hvert fald for mig.

 

Læs også: “Ja, undskyld at jeg tager billeder af min mad, da”

Jeg synes simpelthen at min mad smager bedre når den er smukt anrettet og når jeg har fået et godt billede, som jeg kan dele. Det kan måske lyde mærkeligt for nogen, men det smager altså bare bedre – og jeg tror, at det kommer fordi at jeg (selvfølgelig) elsker at dele smukke billeder af mad – men også bare fordi, at det forventningens glæde bare bliver ’større’ når man lige skal vente med at spise indtil billedet er i kassen. Giver det mening? Det var i hvert fald lige en lille tankestrøm fra mig af, som jeg lige vil komme lidt nærmere ind på i et andet indlæg. Mine tanker er simpelthen for rodede i dag, men jeg kunne tænke mig, at høre jeres tanker om emnet; smager smuk mad også bedre hos jer?

 

Anywho, selvom vores tur til LA ikke er helt booket endnu, så er bikinien er allerede købt og den er fra Lolly’s Laundry, som er et mærke som jeg ikke kendte i forvejen. Jeg spottede den bare i Magasin og så måtte den altså bare komme med hjem. Er den ikke fin? Nu håber jeg så bare, at vi finder en pool, så jeg kan få den brugt.

 

Udgivet i samarbejde med Magasin.

Michelle Nielsen

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

SHOWHIDE Comments (3)
  1. Tjah, for mig tilføjer det i hvert fald noget til hele den samlede oplevelse, at maden er æstetisk pleasende anrettet, og det er tit den samlede oplevelse af et måltid jeg husker :) Held og lykke med planlægningen! Jeg drømmer selv om en LA-tur!

  2. jeg er så enig! Er i budapest, og har netop spist frokost på Szimply, hvor jeg trak min kæreste med hen, fordi jeg havde set pæne billeder af maden. Jeg fik noget meget funky, men fordi det var så smukt, smagte det også godt… haha!

  3. Jeg er et kæmpe madøre og sætter pris på at maden er smukt anrettet – forudsat at smagen og tilberedningen lever op til det æstetiske. Hvis det ikke er tilfældet, føler jeg mig faktisk snydt. Vil til enhver tid foretrække skøn mad der ikke ser ud af noget frem for det modsatte :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Want to know more about me? Then just visit my 'about me' page and if you wanna send me an e-mail, please check out my 'contact' page. Got any questions? Then I'm always available in the comment sections but I've also created a 'FAQ' page where I've answered some of the most common questions.