Mit yndlingshjørne + shop min garderobe – STONEMUSE

Mit yndlingshjørne + shop min garderobe

Endnu engang har jeg en stand på Mega Kup, hvor jeg sælger ud af min altid bugnende garderobe. Jeg har en stand sammen med en veninde og hun sælger en masse isenkram, dog ingen Kähler vase FIY – og da jeg har oceaner af tøj med, så bliver det en god blanding af det hele. Læs meget mere om arrangementet lige her og så ses vi på tirsdag, ikke? Alle stande er udsolgt, så der masser af tøj, sko og alt derimellem!

I’m selling out this tuesday. Find the event right here and I hope to see you there. It’s going to be fun! 

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

SHOWHIDE Comments (6)
  1. Hej Michelle, kommer du nogensinde til
    Kbh og sælger noget af dit tøj eller overvejer gøre det online ?

    1. Årh, der er langt at slæbe alle mine ting! :)

      Men lægger lidt op løbende og skal nok give lyd :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Want to know more about me? Then just visit my 'about me' page and if you wanna send me an e-mail, please check out my 'contact' page. Got any questions? Then I'm always available in the comment sections but I've also created a 'FAQ' page where I've answered some of the most common questions.