Ses vi på søndag? Jeg sælger ud af min garderobe (igen igen) – STONEMUSE

Ses vi på søndag? Jeg sælger ud af min garderobe (igen igen)

På søndag sælger jeg ud af min garderobe på Godsbanen. Denne gang, tager jeg alle mine pæne ting med, hvilket jeg normalt ikke rigtigt gør når det kommer til tøj-markeder – de andre markeder, der handler det bare om at få solgt alt det, som koster så lidt, at det kan svare sig for mig at sende det. Så denne gang har jeg KUN en masse gode sager med.

Ses vi så? Læs mere om arrangementet på Facebook og så håber jeg, at vi selvfølgelig ses.

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

SHOWHIDE Comments (4)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Want to know more about me? Then just visit my 'about me' page and if you wanna send me an e-mail, please check out my 'contact' page. Got any questions? Then I'm always available in the comment sections but I've also created a 'FAQ' page where I've answered some of the most common questions.