SERIE SØNDAG – EN FØLELSE AF AFSAVN OG KÆRLIGHED TIL RAMEN – STONEMUSE

SERIE SØNDAG – EN FØLELSE AF AFSAVN OG KÆRLIGHED TIL RAMEN

Jeg blev meget, meget glad da jeg fik en notifikation om at den nyeste sæson af ‘Chef’s Table’ var kommet på Netflix, og ja, jeg er den type der får Netflix notifikationer på telefonen! Det er jo research til de her indlæg, ikke?

 

Først må jeg hellere lige nævne, at jeg allerede har skrevet om denne serie før, men Andreas og jeg, så et enkelt afsnit af den nyeste sæson i går og det var simpelthen så godt, at jeg blev nødt til at skrive om det herinde, her til morgen! Hvis I har misset det forrige indlæg, som jeg skrev om ‘Chef’s Table’, så handler serien om verdenskendte kokke (og deres mad) fra hele verden og i hvert afsnit, så følger man så en ny kok. Det lyder måske ikke så spændende hvis man ikke er foodie, men serien formår alligevel at fange en og tage en med på kokkens personlige rejse. Serien er simpelthen også bare så smuk, så hvis man kan lide visuelt tiltalende serier, så skal man helt sikkert også se med.

 

Hos os, der følger vi ikke afsnittene i rækkefølge, så vi scrollede dem igennem og blev meget glade, da vi så at en af kokkene lavede ramen og havde tilknytning til Tokyo. Vi så det afsnit og blev taget DIREKTE tilbage til Tokyo og så blev vi selvfølgelig virkeligt sultne. Shit mand, Tokyo var det fedeste sted i verden og jeg glæder mig til at komme tilbage!

 

Giv den serie et skud, men husk at have mad i nærheden… man bliver nemlig ret sulten.

 

Hav en skøn søndag!

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

SHOWHIDE Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Want to know more about me? Then just visit my 'about me' page and if you wanna send me an e-mail, please check out my 'contact' page. Got any questions? Then I'm always available in the comment sections but I've also created a 'FAQ' page where I've answered some of the most common questions.