Serie søndag | en af de BEDSTE serier på HBO + et podcast tip – STONEMUSE

Serie søndag | en af de BEDSTE serier på HBO + et podcast tip

Det slog mig lige i morges, at jeg da slet ikke har fået anbefalet en af de bedste serier, som man overhovedet kan finde på HBO – jeg snakker selvfølgelig om serien komedie/drama serien Girls, som kører på femte sæson lige nu! Girls er så fed men jeg er sgu lidt træt af af, at der kun er 10 afsnit i hver sæson, for det er jo alt, alt for lidt.

Lena Dunham, som I nok kender, har instrueret, skrevet og spiller endda også hovedrollen i serien. Hendes karakter hedder Hanna og hun er en (typisk) millenial, som er lidt halv narcissistisk, og som har lidt svært ved at finde ud af hvem hun er og hvad pokker hun vil med sit liv. Den bedste måde at beskrive serien, er, at den nok er lidt ligesom en beskidt form for Sex and the city – fordi man også her følger fire helt forskellige veninders op- og nedture i Brooklyn. Der er også en del sex i serien og Lena er virkeligt ikke bange for at være grim, hvilket er fedt.

Læs også: Serie søndag | 5 gode serier som kan ses på Netflix

Forresten så tippede en læser mig om en ret sej podcast. Den  hedder Stream Team, og handler om, ja i gættede det måske, serier. Den er super nørdet og det er slet ikke alle afsnit, som jeg vælger at høre med på, da de handler om serier jeg ikke har stiftet bekendtskab med, men det er interessant at høre deres tanker og input omkring mine egne favorit serier.

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

SHOWHIDE Comments (8)
  1. Jeg har også slugt alle afsnit af Girls og ja, det er så fedt at hun ikke er bange for at være grim. Jeg er igang med at læse hendes biografi og hendes karakter er så meget baseret på hendes eget liv. Ret sjovt…

    1. Er den god eller? Jeg kunne godt være lidt nervøs for at blive træt af at læse om hende? :)

      1. Den er ok. Det er meget sjovt at hun er så ens med karakteren. Nu har jeg to børn, så jeg får ikke læst så meget længere, og jeg har været i gang med den i flere måneder…

        1. Ja okay, kunne være jeg skulle give den et forsøg så. Har virkeligt været på jagt efter nogle bøger som IKKE er krimi’er :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Want to know more about me? Then just visit my 'about me' page and if you wanna send me an e-mail, please check out my 'contact' page. Got any questions? Then I'm always available in the comment sections but I've also created a 'FAQ' page where I've answered some of the most common questions.