Sådan bruger man concealer under øjnene – kender I mon trekants tricket?

Sorte render under øjnene, nej tak! Det er ikke fordi, at jeg har døjet med mørke render under øjnene, men lysere, det kunne de sagtens blive. I MANGE år efterhånden, der har jeg forsøgt med concealer under øjnene, men det har ligesom aldrig rigtigt fungeret for mig. Jeg har lignet en skræmt mus eller et spøgelse, så jeg har altid holdt mig fra det.

Men! Fordi jeg er begyndt at bruge mere tid på youtube, så er jeg også begyndt at se flere beauty videoer (og jeg er egentligt også begyndt at bruge mere make-up, spørg mig ikke hvorfor) og i den forbindelse, der er jeg faldet over det her trick igen og igen – og nu har jeg så fundet ud af at faktisk det virker. Selv synes jeg, at jeg ser friskere ud og min mascara kommer til sin fulde ret, hvis man kan sige det sådan.

Læs også: 5 gode beauty produkter (som jeg også skal bruge i 2017)

Det var ikke rigtigt meningen at jeg skulle prøve det her af, men da jeg var i Tyskland, så fik jeg bare sådan en lyst til at købe en masse nye beautysager med hjem – både fordi, at det jo er billigere dernede men også fordi, at jeg har været i en periode, hvor jeg har syntes at min hverdagsmakeup var lidt kedelig. På den ene side vil jeg gerne bruge mere makeup, en mørk øjenskygge fx, men jeg synes heller ikke altid, at det fungerer i hverdagen. Det bliver ligesom bare lige for meget. I hvert fald for mig, så nu har jeg fundet en metode hvor mit ansigt bliver frisket op uden at det bliver for dramatisk. Jeg bruger MasterCamo paletten fra Maybelline, som kommer i butikkerne inden længe:

Trin 1: påfør din concealer
Brug din primer og foundation, som du plejer. Tegn med en pensel eller brug din finger til at tegne en trekant under hvert øje, som går fra det midterste punkt på din kind op til kanten af hvert øje.

Trin 2: blend blend blend
Brug igen dine fingre eller en svamp og blend din concealer godt ud, så du undgår kanter eller streger. Sørg for at duppe, så meget som muligt fremfor at ‘trække’ din concealer, da huden er meget meget følsom under øjnene. Slut af med transparent pudder omkring dine øjne. Babypudder fungerer også!

Det gode ved denne metode, er at du trækker opmærksomheden op til dine øjne, fremfor blot at farve ‘det mørke’ under øjnene. Det er et lille og simpelt trick, ja, men det virker altså. Denne lille ( og halvuhyggelige) illustration viser det meget bedre end jeg fortæller det. Se med lige her:


Prøv det.

Happy concealing!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

5 Comments
 1. Hej Michelle!
  Laver du et indlæg når paletten er i butikkerne? jeg tror det er sådan én jeg skal have mig! Og jeg skal uden tvivl afprøve dette trick – tak for tip! Er der nogle videoer du særligt kan anbefale på Youtube, hvis man er lidt af en nød til at lægge det og få det gjort?

  Og helt uden for konteksten; jeg har tænkt på, hvor meget dit madbudget ca. ligger på ugentligt?

  1. Det gør jeg i hvert fald. Måske jeg også skal dele en video med den når den lander i butikkerne? Lige nu ser den jeg bruger, godt brugt ud ;)

   Den her video er ret god: https://www.youtube.com/watch?v=NlxYQWmUAqI

   Og uh, det kan jeg ikke lige huske på stående fod, men det er meget lavt. Jeg skal nok lige vende tilbage med konkrete tal :)

 2. Lækkert med lidt guides til make-up. Er virkelig ikke ferm inden for det felt, men “øver” mig i at blive bedre. Måske du kunne lave en guide over forskellige youtube-kanaler, der viser grundlæggende make-up?

  Er ikke vildt god til at finde de guides på youtube – har på fornemmelsen, du er noget mere rutineret i at se (og finde) videoer ;-)

  Hav en dejlig dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.