Sådan får du ‘boss lashes’ hver eneste gang + 5 tips til endnu smukkere vipper

Godmorgen derude. Jeg er lidt træt i dag (hvorfor er jeg så nem at overtale til at tage et par glas vin?) så masser af mascara skal der til. Heldigvis har jeg brugt en mega god én af slagsen, nemlig Maybelline’s Colossal Big Shot mascara, her de seneste par måneder, og hvis jeg selv skal sige det, så ser jeg lidt pænere ud på mine billeder end normalt. Det må være mascaraen altså!

 

Jeg har allerede tømt én tube her i løbet af den seneste måned, men jeg er mascara addict – og hvis jeg skulle sige et produkt, som jeg ikke kan leve uden – så er det altså en god, kulsort mascara, som denne. Den nye Big Shot mascara påføres som en drøm, så det er nemt at opnå smukke vipper og så er jeg bare, blevet god til at lægge mascara på mig selv, efter jeg fik nok gode tips af Maybelline’s Key Make-up artist, da jeg var i New York. Jeg vil faktisk gerne dele nogle gode mascara tips med jer:

 

Læs også: Et godt tip til olieret hud – sådan man den perfekte foundation HVER gang

5. Undgå luft i mascara beholderen

Tag staven langsom ud af mascara beholderen og sørg, så vidt muligt for, at der ikke kommer luft derned. Lad for guds skyld være med at ‘pumpe’ staven op og ned i beholderen, når du skal have mere produkt på staven – det er udtørrer nemlig mascaraen – og man får nok på staven ved at gøre det enkelt gang.

 

4. Brug små zig-zag bevægelser fra rod til spids

Stryg Big Shot-børsten fra roden til spidserne af vipperne med bittesmå zig-zag bevægelser, så du opnår volumen og gentag igen, for endnu mere volumen. Denne handling – med enhver mascara faktisk – opbygger tykkelse og hjælper med at adskille vipperne. Og vipper skal være adskilte!

 

3. Prepping is key

Nøglen til smukke vipper er forberedelse. Det kan synes som en unødvendig skridt, men at tage et hurtigt lag primer på, før din favorit mascara, så får du tykkere, længere og stærkere vipper. Har du ikke en primer ved hånden, så kan du med fordel bruge en transparent pudder og komme det på vipperne, inden du kommer mascara på. Det virker næsten ligeså godt og hvis du har babypudder i nærheden (jeg har altid en bøtte stående, som I ved) så er det bare på med det.

 

Læs også: Sådan bruger man concealer under øjnene – kender I mon trekantstricket?

2. Prepping is key #2

Sørg også for at bukke vipperne med en vippebukker inden du kommer mascara på. For bedste effekt, så varm kort (meget kort, seriøst) øjenvippebukkeren op med en hårtørrer. Jeg kan ikke sige det nok – test på dit håndled om du har varmet øjenvippebukkeren for meget op – for huden rundt om dine øjnene er følsom og det gør ondt, hvis du brænder dig.

 

1. Sørg for at lagene ikke når at tørre

Hvis jeg skal komme med et konkret tip til Maybelline’s Colossal Big Shot mascara så er det, at man ikke skal lade mascaraen tørre i mellem lagene. Den bedste effekt fås, hvis du kommer alle lag på, på én gang.

 

Læs også: 5 gode beauty produkter (som jeg helt sikkert også skal bruge i 2017)

Det var mine tips! Sidder I mon selv inde med nogle gode tips til mascara (eller andet make-up for den sags skyld) så vil jeg meget gerne høre det. Personligt, så er det mine øjenvipper og min hud, som jeg bruger allermest tid på når jeg skal ud ad døren. Kender I det der med, når man bare har fantastiske øjenvipper? Man føler sig sgu bare lækker.

Jeg håber, at I får en skøn dag og husk at det er senere i dag, at jeg trækker en vinder af denne konkurrence. Mit yndlingsloppemarked slår dørene op i dag og jeg glæder mig til at kigge forbi!

 

Udgivet i samarbejde med Maybelline.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

6 Comments
    1. Den er helt ny og fra Zara, men den er desværre udsolgt, så jeg kunne ikke linke til den :/

  1. Du ser altså super fin ud på de billeder, very chic :) Og tak igen for anbefalingen om S-town. Lyttede den fra start til slut på fire dage, og nu må jeg i gang med Serial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.