REPOST: SØSTRENE GRENE CAFE

As we speak, er jeg på vej op i byen. Har et møde på en af Aarhus’ skjulte perler, nemlig Søstrene Grene’s cafe, som ligger ovenpå deres butik nede i byen. Maden er lækker, billig og så er der gratis refill på kaffen – hvilket er et KÆMPE plus i min bog. Hermed en hurtig anbefaling herfra og vi ses på insta, for jeg er fandeme forsinket.

As we speak, I am heading out the door and on my way to one my fave cafes in Aarhus. The food is delicious, cheap and there’s free refill on the coffee. BIG PLUS in my book. See you on insta ’cause I’m really late.

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.