Orker du heller ikke bøvlet med at få slæbt en stor madras op i lejligheden?

Hvis man er lidt halvdoven, som Andreas og jeg desværre sommetider er, når det kommer til indretningen af vores hjem, så udskyder man også det der med at købe ny madras! Det er nemlig et helvede at slæbe sådan en op ad trapperne, man skal ofte ud og prøve flere forskellige madrasser i flere forskellige butikker og er man lige ligesom os, så bliver det altså udskudt. Heldigvis dukkede der en ret sej mail op i min indbakke (samme morgen som jeg sad og kiggede på senge, madrasser og levering på IKEA’s hjemmeside, faktisk) i forrige måned, som jeg var hurtig til at svare tilbage på.

 

Det var nemlig ‘eve mattresses‘, som gerne ville høre om jeg havde lyst til at prøve deres en af deres madrasser. Det seje ved deres koncept, er at de kun har én slags madras, som de har brugt 4 år på at udvikle – den er lavet af memory foam, der giver en bedre nattesøvn og som former sig efter ens krop – og så kan man købe den i lige den størrelse som man gerne vil have! En anden sej ting ved deres koncept, er at man får leveret i store madras i en lille kasse, som er lige til at slæbe op ad trapperne! Alt luften bliver suget ud madrassen, så bliver den foldet på midten og til sidst bliver den rullet sammen til en lille rulle, som kan være i kassen. Jeg var sikker på, at de havde sendt os den forkerte madras, for vores madras kunne da ikke være i den lille kasse, kunne den?

 

Læs også: Verdens bedste app til typen som går lidt for meget op i sit instagram feed

Det kunne den og det var ret vildt at pakke den ud og langsomt se den vokse sig stor og til fuld størrelse! Det er lidt svært at forklare og ville ønske, at jeg havde filmet det, da det ikke helt er til at forstå hvordan det kunne lade sig gøre. Hvordan er sengen så? Den er god. Det kan jeg ligeså godt starte med at sige. Faktisk er den så god, at vi har haft svært ved at stige ud af den om morgenen – om det er fordi vi sover alt for sent ved jeg ikke – men jeg ved bare at vi sover over os, langt oftere end vi gjorde tidligere.

 

Læs også: Et lille tip til weekenden – denne nye podcast SKAL I ‘binge’ lytte til

Madrassen havde en smule ‘industri’ lugt i starten, men vi sørgede for at lufte en smule mere ud end normalt den første uge og nu er der slet ikke noget. Madrassen fra ‘eve’ har vi placeret på vores gamle stel, som vi havde i forvejen, men det er meningen at man kan bruge den som man vil. I et stel eller direkte på gulvet, det er helt op til en selv. Jeg er SÅ stor fan, som I måske kan fornemme!

 

Læs også: Et kig ind på hjemmekontoret – nye plakater og en skøn rabatkode

Som dedikeret podcast lytter havde jeg glædet mig til at prøve det her koncept. Der bliver nemlig reklameret for koncepter som disse på alle de store, udenlandske podcasts og heldigvis skuffede det ikke!

 

‘Eve’ er et britisk koncept og derfor er der ikke en dansk hjemmeside endnu (I kan kigge forbi den engelske i mellemtiden) men den er lige så trapperne og jeg skal nok give lyd herinde, ligeså snart den er oppe.

 

Udgivet i samarbejde med ‘eve’.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

3 Comments
  1. Jeg bliver nødt til lige at spørge.. Hvordan nu da i har haft jeres Eve madras nogle måneder er den stadig lige så fantastisk?

    1. Hej Thyra. Vi har fået en ny seng da vi flyttede nu her, men det var KUN fordi vi blev tilbudt en ny. Ellers var vi meget tilfredse med den anden madras fra EVE. Der var ikke noget der :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.