Opskrift på verdens bedste og mest friske cocktail med ‘lufthavns gin’

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal kalde denne cocktail udover ‘verdens bedste’ eller ‘verdens nemmeste’ da den hands down er den bedste cocktail jeg nogensinde har smagt eller lavet. Sammen med Stinna (som bare kan noget med mad.. og cocktails åbenbart?) så biksede vi denne cocktail sammen og den blev simpelthen intet mindre end fantastisk.

 

Anywho, jeg har tidligere skrevet om Billund’s Shop & Collect koncept, hvor man kan købe varer (såsom eksklusiv spiritus som denne ‘Botanic Gin Kiss’) når man går og venter på at boarde – og så man kan enten tage tingene med på ferie – eller lade det stå i lufthavnen, så det står og venter i lufthavnen en, når man er tilbage igen. Det står simpelthen nede og venter på en nede ved bagagebåndet og jeg synes simpelthen, at det er så smart. Det er selvfølgelig ikke kun fin alkohol man kan tage med sig, så kan man jo også tage noget Lego med i stedet? When in Billund, I ved.

 

Læs også: Lørdags cocktail – opskrift på Dark and Stormy med et twist

 

Du skal bruge:

1 håndfuld hindbær (ca. 15 styks)
8 basilikumblade
1 dl ‘Botanic Gin Kiss’
1 flaske Fever Tree tonic water (herfra)
1/2 lime (saften derfra)
Isterninger

 

Opskriften her er til  to cocktails. Skær basilikum i strimler og fordel mellem de to glas. Fordel også hindbærrene og kom en halv dl gin i hvert glas. Brug en gaffel (eller hvad du lige har i nærheden) til at mose hindbærrene en smule. Kom limesaften i de to glas, rør rundt  og top glassene af med tonic. Husk masser af is og server med det samme!

 

Læs også: Et par uundgåelige forandringer og verdens pæneste mandagssæt

 

Læs meget mere om Billund’s Shop & Collect koncept på deres hjemmeside. Husk også, at se mit nye barbord fra Normann Copenhagen og at læse opskriften på Dark and Stormy med et twist. April måned er jo ‘cocktail måned’ herinde, så stay tuned. Jeg har nemlig endnu flere cocktail opskrifter på vej!

 

Udgivet i samarbejde med Billund.

Michelle Nielsen

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments
  1. Er det en speciel gin med en speciel smag? Flasken ser nemlig ret fancy ud. Eller kan man nøjes med en alm gin? :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.