Opskrift på fyldig gedeost salat med pære og nem vinaigrette

Reklame | New week, new me og alt det der, ikke? Sådan en mandag har jeg i dag, efter en lille uge i København hvor jeg har spist alt for meget rigti’ god mad og fået pomfritter til næsten alle måltider. Weekenden har derefter stået på håndværkerbesøg (= takeaway) og fødselsdagsfest med efterfølgende tømmermænd (= takeaway) så at vi spiser lidt flere salater og bare lidt sundere denne uge, ja, det passer mig egentlig ret godt!

En salat, som jeg kunne finde på at bikse sammen denne uge, er denne gedeost salat, som både er mættende, men som også er helt vildt smuk. Den har også masser af smag – den fede gedeost, det syrlige fra vinaigretten, det søde fra pæren og lidt knas fra valnødderne – uhm, det er altså godt!

Læs også: Opskrift på laber avocadomad med mozzarella og chili

Dagens opskrift er i videoform og tager under et minut. Hvis I er mere til en oldschool opskrift på skrift, så kan den læses på mig og min mad’s hjemmeside, hvor I forresten også kan finde resten af mine opskrifter. Se med lige her!

Læs også: Verdens bedste idé – opskrift på asiatisk inspireret pizza

Husk også at subscribe‘mig og min mad kanalen’ på youtube – så er I nemlig sikre på, at I ikke misser nogle af de mange og gode videoer som bliver delt derinde. Der er helt nye videoer hver uge, så man kan virkeligt blive inspireret på mad-fronten!

Var det ikke lige denne labre opskrift du var interesseret i, i dag? Så tjek nogle af mine populære opskrifter ud lige her:
Opskrift på laber avocadomad med mozzarella og chili
Verdens bedste idé – opskrift på asiatisk inspireret pizza

Min kitchenaid mini (og 3 gode pizza opskrifter)
Spicy sriracha dressing som er perfekt til salat
Sunde, nemme og farverige grøntsagswraps
Opskrift på min to-go salat (som jeg altid laver når det skal gå HURTIGT)

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

6 Comments
  1. Fin opskrift på salat med gedeost, men du burde måske kalde den noget andet end Chevre Chaud, for det hedder jo i forvejen den legendariske franske salat med varm gedeost. Chaud betyder varm. Den er bestemt også et bekendtskab værd

    1. Helt rigtigt. Skal jeg være helt ærlig, så havde vi ikke den rigtige ost (den smeltede da vi varmede den i ovnen) så vi brugte en kold ost i stedet. Og glemte så at ændre titlen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.