Opskrift på Aperol Spritz (og lækre 5 anretninger som du kan servere dertil) – STONEMUSE

Opskrift på Aperol Spritz (og lækre 5 anretninger som du kan servere dertil)

I lørdags inviterede jeg en håndfuld søde damer på besøg og fordi jeg netop er hjemvendt fra Milano (eller netop og netop, jeg har da været der for ikke så længe siden) så tænkte jeg, at jeg selvfølgelig skulle servere Aperol Spritz og en bid mad. Det så sådan her ud og det var simpelthen så, SÅ hyggeligt!

 

Inden afrejse til Los Angeles er tiden lidt knap og derfor lavede jeg et par retter, som kunne forberedes i god tid og som ikke tog særligt langt tid at bikse sammen. Hvis I har fulgt med længe, så ved I også, at jeg elsker at lave små anretninger, hvor alle bare kan vælge hvad de have på deres tallerken – det er bare lidt nemmere, da der næsten altid er en vegetar med ved bordet. Læs med!

 

Læs også: En rejseguide til Milano » det skal du opleve, her skal du bo og her skal du spise


{ Pasta med pesto og havgus fra Arla Unika }
En helt simpel ret, som blev peppet op ved at bruge virkeligt god økologisk pasta, pesto og helt fantastisk ost fra Arla Unika. Skal I forkæle jer selv, så vil jeg anbefale at kigge forbi Arla Unika butikken på Guldsmedegade – den er fantastisk!

{ Rucolasalat med nektariner, frisk mozzarella, søde valnødder og ristede pinjekerner }

 

En smuk, smuk salat, som ser smukt ud på et middagsbord, men som også mætter. Endnu engang, så bagte jeg valnødder i ovnen (se opskriften ved at klikke på linket ovenfor) og det er vitterligt prikken over i’et på sådan en salat. Husk lidt god olivenolie!

{ En lille serrano og salami anretning }

 

Udover de her tre ting, så serverede jeg også lidt ovnbagt auberginer og en håndfuld stegte østershatte med masser af smør og rosmarin. Jeg lavede også en ricotta creme, som endte med at blive ret skøn, men den vil jeg dele opskriften på en anden gang, da den var lavet lidt på gefühl! Nu en opskrift på Aperol Spritz, som var aftenens hovedpunkt og vi kom da også igennem næsten 2 hele flasker!

 

Læs også: 3 slags tilbehør til vegetarisk tapas » græskar, pebre og labre valnødder

Du skal bruge (til 1 glas):
3 dele prosecco (eller tør hvidvin)
2 dele aperol
1 del danskvand
1 skive appelsin og isterninger

 

Kom isterningerne i et glas. Kom herefter prosecco, aperol og danskvand og rør det hele godt sammen. Slut drinken af med en enkelt skive appelsin i og server med det samme!

 

Udgivet i samarbejde med Aperol Spritz. 

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED.

Hi, I’m Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you’ll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.